Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν 1-1: Γλύτωσαν το «κάζο» στο 97' οι Παριζιάνοι! (video)

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν 1-1: Γλύτωσαν το «κάζο» στο 97' οι Παριζιάνοι! (video)

Η Παρί Σεν Ζερμέν έσωσε στο φινάλε την «παρτίδα» απέναντι στη Ρεν, χάρη στο γκολ του Ράμος στο 97’ από το σημείο του πέναλτι (1-1). Πέρασε εκτός ως αλλαγή ο Εμπαπέ 25 λεπτά πριν το φινάλε.

Η Ρεν λίγο έλειψε να «σοκάρει» την Παρί Σεν Ζερμέν μέσα στο Παρίσι, για την 23η αγωνιστική της Ligue 1. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος, αλλά έπεσε πάνω σε έναν τρομερό Μανταντά που αποσόβησε το γκολ. Η Ρεν άντεξε την πίεση της Παρί, απείλησε και αυτή και τελικά σκόραρε με ένα πανέμορφο γκολ του Γκουιρί στο 33’. Ο Αλγερινός ξεπέρασε με υπέροχη ντρίμπλα τον προσωπικό του αντίπαλο και με εξωτερικό φάλτσο σημάδεψε τη γωνία του Ντοναρούμα, που δεν είχε απάντηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Παρί «έπνιξε» την Ρεν, πίεσε, δημιούργησε φάσεις, αλλά δεν κατόρθωσε να φτάσει στο γκολ. Μάλιστα, ο Κιλιάν Εμπαπέ αντικαταστάθηκε από τον Ενρίκε στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι... λύγισαν στο φινάλε, ο Μανταντά υπέπεσε σε πέναλτι, ο Ράμος ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε, κάνοντας το 1-1 στο 97'. Απέφυγαν τη... γκέλα οι Παριζιάνοι και πλέον είναι στο συν 11 από τη δεύτερη Μπρεστ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παρί Σεν Ζερμέν (Λ. Ενρίκε): Ντοναρούμα, Χακίμι, Περέιρα, Μπεράλντο, Ερναντές (71’ Μέντες), Βιτίνια, Ρουίθ, Λι (46’ Ασένσιο), Ντεμπελέ (71’ Ζαΐρ-Εμερί), Μαπρκολά (66’ Κολό-Μουανί), Εμπαπέ (65’ Ράμος)

Ρεν (Τζ. Στεφάν): Μανταντά, Γκ. Ντουέ, Γου, Μπελοσιάν, Σεϊντού, Σαλάχ (66’ Τεριέ), Σανταμαριά, Μπλας, Ντ. Ντουέ (56’ Μπουριζό), Καλιμουεντό (66’ Τριφέρ), Γκουιρί

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0