Football Talk

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 1-3: Ξεπέρασε το σοκ του Κυπέλλου με «τρίποντο», μέσα σε δύο λεπτά! (video)

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 1-3: Ξεπέρασε το σοκ του Κυπέλλου με «τρίποντο», μέσα σε δύο λεπτά! (video)
Το «κακό», δεν τρίτωσε για τον ΠΑΟΚ! Επέστρεψε στις νίκες στη Stoiximan Super League και παρότι βρέθηκε να χάνει από τον Παναιτωλικό, μόλις στο 5ο λεπτό, έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Αγρίνιο (25/02, 1-3), «γυρίζοντας» το ματς, μέσα σε δύο λεπτά!
Οι τελευταίες εβδομάδες, δεν ήταν ιδανικές για τον ΠΑΟΚ. Είχε τρία σερί ματς χωρίς νίκη στην Τούμπα, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, κι έναν σοκαριστικό αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας. Ακόμα και απέναντι στον Παναιτωλικό, εκτός έδρας, όλα ξεκίνησαν στραβά, με την γκολάρα του Χατζηθεοδωρίδη στο 5'. Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως, βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη και μάλιστα, με ανατροπή, μέσα σε δύο λεπτά!

«Έφυγε» με το 1-3 (25/02) και κάπως έτσι, συνέχισε να βρίσκεται σε απόσταση ενός βαθμού από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, ενώ επέστρεψε στις νίκες στη Stoiximan Super League, μετά από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Το αυτογκόλ του Τορεχόν (72') και το γκολ του Ζίβκοβιτς (73') έκαναν το 1-2, με τον Κωνσταντέλια να βάζει το... κερασάκι στην τούρτα, στο 90ο λεπτό, γράφοντας το 1-3 (25/02) ως τελικό σκορ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον ΠΑΟΚ. Ο Χατζηθεοδωρίδης απείλησε στο 5' και δευτερόλεπτα αργότερα, πέτυχε ένα φοβερό γκολ, με μακρινό σουτ!



Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα και είχε δοκάρι με τον Μουργκ στο 12ο λεπτό, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ.



Οι γηπεδούχοι δεν «κλείστηκαν», έψαξαν και δεύτερο γκολ, και λίγο έλειψε να το βρουν με τον Σενγκέλια (35') και τον Ζοάο Πέδρο (36'). Το σκορ, όμως, δεν άλλαξε, γιατί στην πρώτη περίπτωση ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε, ενώ στη δεύτερη, η κεφαλιά πέρασε άουτ.

Το σύνολο του Λουτσέσκου δεν πτοήθηκε και συνέχισε να ψάχνει την ισοφάριση, την οποία «άγγιξε» με τον Κωνσταντέλια στο 45'. Το δοκάρι, όμως, του είπε και πάλι «όχι».



Εν τέλει, όλα άλλαξαν μέσα σε δύο λεπτά. Στο 72', ο Σάστρε σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Τορεχόν και κατέληξε στα δίχτυα, ενώ στο 73', ο Ζίβκοβιτς με φοβερό πλασέ, ολοκλήρωσε την ανατροπή.



Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στο 90', με ωραίο πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, για να «γράψει» το 1-3.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μλάντεν, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης (68' Αλμέιδα), Τορεχόν, Σενγκέλια (68' Ντίας), Τσιγγάρας (81' Πέρες), Ζοάο Πέδρο (82' Λομόνακο), Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας (81' Μαυρίας).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (73' Γιόνι), Μάρκος Αντόνιο (63' Οζντόεφ), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (81' Σβαμπ), Κωνσταντέλιας, Μουργκ (63' Ζίβκοβιτς), Τζίμας (46' Σαμάτα).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0