Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 2-2: Πέταξε βαθμούς και την ευκαιρία να ξεκολλήσει από τη ζώνη του υποβιβασμού!

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 2-2: Πέταξε βαθμούς και την ευκαιρία να ξεκολλήσει από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Με γκολ των Ροσέρο και Κόντε, οι «Ηπειρώτες» προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο, είδαν όμως τον «ψυχωμένο» ΟΦΗ να βρίσκει δύο γκολ (με τον Μπάκιτς) στην επανάληψη και να φεύγει από τους «Ζωσιμάδες» με πολύτιμο βαθμό. Αποτέλεσμα που επιβεβαιώνει πως στα προσεχή play out θα γίνει «σφαγή»!

Αμφότερες ομάδες προέρχονταν από σπουδαίες νίκες την περασμένη εβδομάδα, νίκες που τους ανέβασαν την ψυχολογία και τους έδωσαν ώθηση στη μάχη για παραμονή. Πρόκειται για ένα παιχνίδι έξι βαθμών, με φόντο την μάχη παραμονής που πρόκειται να φουντώσει προσεχώς.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν ζωηρά το παιχνίδι. Ο ΟΦΗ είχε μία πολύ καλή στιγμή στο 7’ με τον Μπάκου να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Η επόμενη φάση έκρυβε γκολ, με τον Ροσέρο να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους πολύ νωρίς, στο 9ο λεπτό. Το γκολ έδωσε μεγάλη ώθηση τους «Ηπειρώτες» , οι οποίοι σχετικά σύντομα έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα, με τον Πέδρο Κόντε στο 20ο λεπτό.

Ο Ισπανός σημείωσε το 3ο τέρμα του σε δύο παιχνίδια, σε μία φάση που πάντως ελέγχθηκε για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οφ σάιντ. Τα απανωτά χτυπήματα σόκαραν τους Κρητικούς, που δεν πατούσαν καθόλου καλά στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, ο ΟΦΗ συνήλθε σχετικά γρήγορα και στο 39’ απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, με τον Σούλη να «βγάζει» το σουτ του Ισέκα. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 2-0 για τους γηπεδούχους.

Τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου πέρασαν κάπως απαρατήρητα με τις δύο ομάδες να έχουν χαμηλώσει ρυθμούς. Οι συνεχείς αλλαγές του Τραϊανού Δέλλα ωστόσο ζωντάνεψαν τον ΟΦΗ, με τους «ομιλήτες» να μειώνουν στο 68’ σε 2-1 με δυνατό σουτ του Μπάκιτς. Το γκολ ξύπνησε τον ΠΑΣ, ο οποίος πήρε μέτρα στο γήπεδο με στόχο να διατηρήσει το πολύτιμο, υπέρ του αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι απέκτησε ζωντάνια και «άγρια» ομορφιά με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι στο 82’ έπειτα από χέρι του Μπάλαν. Την εκτέλεση ανέλαβε ο παίκτης που το κέρδισε, ο Μπάκιτς και δεν «λάθεψε» φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Οι δύο ομάδες είχαν στιγμές για να σημειώσουν ένα τρίτο τέρμα, δίχως ωστόσο αποτέλεσμα, με το 2-2 να παραμένει έως το τέλος.

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης:

ΠΑΣ Γιάννινα (Μ. Γρηγορίου): Σούλης, Σόρια, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Κιάκος, Λιάσος, Ριένστρα (77’ Καραχάλιος), Τσίνο, Οσέι, Τούτου (92’ Ροσάλες), Κόντε (77’ Μπάλαν), Ροσέρο (86’ Κάαν)

ΟΦΗ (Τ. Δέλλας): Μπάουμαν, Μαρινάκης (46’ Λουκάο), Βούρος, Λαμπρόπουλος, Θοράρινσον, Γκαγέχος (63’ Μεγιάδο), Μπάκιτς, Μπάκου, Τοράλ (69’ Νέιρα), Ριέρα (46’ Φελίπε), Ισέκα (63’ Μοσκέρα)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0