Football Talk

Γιουβέντους - Φροζινόνε 3-2: Ο Ρουγκάνι την... έσωσε από το «κάζο»!

Γιουβέντους - Φροζινόνε 3-2: Ο Ρουγκάνι την... έσωσε από το «κάζο»!
Με το γκολ του Ντανιέλε Ρουγκάνι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, η Γιουβέντους... γλύτωσε το «στραβοπάτημα» απέναντι στη Φροζινόνε (25/02, 3-2), σε παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Serie A!

Ο Ντάνιελε Ρουγκάνι ήταν αυτός που έδωσε τη λύση στη Γιουβέντους απέναντι στη Φροζινόνε, καθώς με δικό του γκολ στο 90+6’, η ομάδα από το Τορίνο κατόρθωσε να «κλέψει» τη νίκη (3-2), σε αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Serie A.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η «
βέκια σινιόρα» έφτασε τους 57 βαθμούς, παραμένοντας ωστόσο στο -6 από την πρωτοπόρο Ίντερ, η οποία έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα! Από την άλλη, η ομάδα από το Λάτσιο, έμεινε στους 24 βαθμούς και βρίσκεται στην 15η θέση της σχετικής κατάταξης.


Με γκολ από τα... αποδυτήρια ξεκίνησε η αναμέτρηση για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 3’, ο Βλάχοβιτς υποδέχτηκε την μπάλα στην περιοχή και πλάσαρε υποδειγματικά για το 1-0.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» άμεσα και συγκεκριμένα στο 14’, σε ένα σημείο που ο Τσεντίρα πήρε την κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Ζορτέα και σκόραρε, φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Μάλιστα, η ομάδα του Ντι Φρανσέσκο έφερε... τούμπα το ματς στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Μπρεσιανίνι μπήκε στην περιοχή και εκτέλεσε εύστοχα, παγώνοντας το Allianz Stadium.

Οι πανηγυρισμοί της Φροζινόνε όμως, δεν κράτησαν για πολύ. Λίγο αργότερα, ο Βλάχοβιτς, με ένα άψογο πλασέ ισοφάρισε σε 2-2 και το παιχνίδι ξεκίνησε... από την αρχή!

Στην «επανάληψη» η ομάδα του Αλέγκρι ήταν κατά πολύ ανώτερη και σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, με το «χρυσό» γκολ να έρχεται στις καθυστερήσεις από τον Ρουγκάνι, ο οποίος «έγραψε» το 3-2 και χάρισε τη νίκη στη Γιουβέντους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Σέζνι, Ρουγκάνι, Μπρέμερ, Γκάτι (87' Μίλικ), Κόστιτς (62’ Γουεά), Καμπιάσο, Λοκατέλι, Ραμπιό (29' Αλκαράθ), ΜακΚένζι (87' Ιλίνγκ Ζούνιορ), Κιέζα (62’ Γιλντίζ), Βλάχοβιτς.

Φροζινόνε (Ντι Φρανσέσκο): Τσεροφολίνι, Οκόλι, Ρομανιόλι, Λιρόλα (90+5' Λιρόλα), Βάλερι, Ζορτέα, Ματσιτέλι (87' Τζέλι), Χαρούι (73’ Μπαρεντσέα), Μπρεσιανίνι, Τσεντίρα (72’ Κάιο Ζόρζε), Σούλε (87' Σεκ).  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0