Football Talk

Άρσεναλ – Νιούκαστλ 4-1: Εκπληκτική εμφάνιση από τους «κανονιέρηδες», που θέλουν... πολύ τον τίτλο! (video)

Άρσεναλ – Νιούκαστλ 4-1: Εκπληκτική εμφάνιση από τους «κανονιέρηδες», που θέλουν... πολύ τον τίτλο! (video)

Φοβερή εμφάνιση της Άρσεναλ απέναντι στη Νιούκαστλ, νίκη με 4-1 και 6Χ6 για τους «κανονιέρηδες» στο 2024, σε επίπεδο Premier League. Στο +39 η διαφορά τερμάτων τους, από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα!

Έβλεπε κανείς την Άρσεναλ και δεν ήθελε να τελειώσει το παιχνίδι. Εκπληκτική, κυριαρχική, νικήτρια. Σκόραρε δύο φορές από το πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Νιούκαστλ, τελείωσε την… δουλειά στο δεύτερο, άφησε πίσω της όσα συνέβησαν στο Πόρτο. Φοβερή η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, επικράτησε με 4-1, έκανε το 6Χ6 στην Premier League στο 2024 και βρίσκεται στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας!

Απείλησαν στο 8ο λεπτό με τον Σάκα, άνοιξαν το σκορ 10 λεπτά μετά με αυτογκόλ του Μπότμαν.

Εν συνεχεία, μόλις στο 24’ βρήκαν και δεύτερο γκολ. Ο Ζορζίνιο, ο οποίος ήταν καταπληκτικός, βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Μαρτινέλι, αυτός γύρισε την μπάλα στον Χάβερτς και ο Γερμανός σημείωσε το 7ο γκολ του στη χρονιά.

Οι «καρακάξες» δεν μπορούσαν να πάρουν ανάσα. Δεν κυκλοφορούσαν την μπάλα, ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος με «μηδενικές» τελικές προς τον Νταβίντ Ράγια και θα μπορούσαν να αισθάνονται τυχερές, που δεν δέχθηκαν και τρίτο γκολ. Κορυφαία ευκαιρία αυτή του Σάκα στο 38ο λεπτό, απέκρουσε πειστικά ο Κάριους, μόλις στην 2η φετινή του εμφάνιση.

 

Με την ίδια ενέργεια ξεκίνησε και πάλι το δεύτερο ημίχρονο η Άρσεναλ, που είχε μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στο 3-0, αλλά ο Χάβερτς αστόχησε σε τετ-α-τετ στο 48’. 

Και αφού δεν το έκανε αυτός, θα ερχόταν κάποια στιγμή η ώρα του Μπουκάγιο Σάκα. Σκόραρε ξανά, με τρομερή ενέργεια στο 65ο λεπτό, με τον Χάβερτς να καταγράφει την ασίστ και τον Άγγλο να «χορεύει» τον Λιβραμέντο.

Ο ρυθμός έπεσε,  Κίβιορ και Γουίλοκ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα στο 70’, και τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν διαδικαστικά. Έξι στα έξι εντός του 2024, στο +39 η διαφορά τερμάτων της, ξεπερνώντας και τη Λίβερπουλ, και τη Μάντσεστερ Σίτι!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0