Football Talk

Η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τσιλούλη και πώς προέκυψε, όλο το παρασκήνιο της μεταγραφής που μπορεί να ολοκληρωθεί

Η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τσιλούλη και πώς προέκυψε, όλο το παρασκήνιο της μεταγραφής που μπορεί να ολοκληρωθεί

 Έδωσε την είδηση ο Λεωνίδας Βόκολος μετά το ματς της Λαμίας με την ΑΕΚ, αποκαλύπτοντας πως ο Σωτήρης Τσιλούλης έχει συμφωνήσει με την Ένωση. Πράγματι και όπως επιβεβαιώνεται από την ΑΕΚ, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός της Λαμίας είναι μέσα στους μεταγραφικούς στόχους της Ένωσης για το καλοκαίρι.

Από την ΑΕΚ αυτό που τονιζόταν είναι πως ο Τσιλούλης είναι παίκτης που προκάλεσε το ενδιαφέρον της ομάδας και από τον Γενάρη, ενημέρωσε τη Λαμία πως έχει φτάσει σε καταρχήν συμφωνία με τον παίκτη. Το καλοκαίρι έμενε ελεύθερος και η ΑΕΚ φρόντισε να τον κάνει δικό της, ουσιαστικά από τον Γενάρη. Δεν έγινε κάτι δηλαδή τις τελευταίες ημέρες.

Με την έγκριση, λοιπόν, του Ματίας Αλμέιδα (περιττό, αλλά να τονίσουμε, πως δεν γίνεται τίποτα στην ΑΕΚ χωρίς να δώσει ο προπονητής το τελικό «οκ») η ΑΕΚ προχώρησε αυτή την υπόθεση. Από το καλοκαίρι λοιπόν, ο Τσιλούλης θα φοράει τα κιτρινόμαυρα. Στα 29 του χρόνια καταφέρνει και εξαργυρώσει τις δυο πολύ καλές σεζόν που κάνει με τη Λαμία.


Ο Τσιλούλης είναι παίκτης που μπορεί να παίξει στα άκρα της επίθεσης και στις δυο πλευρές. Είναι δυναμικός, είναι θρασύς ποδοσφαιριστής, καλός στο ένας εναντίον ενός και ο Αλμέιδα θεωρεί πως μπορεί, με την κατάλληλη δουλειά φυσικά, να βοηθήσει τη νέα σεζόν, όπου και πάλι αναμένονται να έρθουν πολλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παράλληλα, αυξάνεται στο ρόστερ και το ελληνικό στοιχείο. Φέτος ο Τσιλούλης μετράει ήδη 21 συμμετοχές, πέντε γκολ και τρεις ασίστ με τη Λαμία. Πέρυσι είχε 30 συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Πανιώνιο, Απόλλωνα Αθηνών, όμως το «μπαμ» το έκανε με τη Λαμία.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0