Football Talk

Μπαρτσελόνα - Χετάφε 4-0: Ανέβηκε στη 2η θέση με «4άρα» και... περιμένει!

Μπαρτσελόνα - Χετάφε 4-0: Ανέβηκε στη 2η θέση με «4άρα» και... περιμένει!
Με χαρακτηριστική άνεση, η Μπαρτσελόνα... σκόρπισε με 4-0 την Χετάφε εντός έδρας, για την 26η αγωνιστική της La Liga και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας!

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα απέναντι στη Χετάφε, η Μπαρτσελόνα νίκησε με 4-0 την ομάδα του Μπορδαλάς, εντός έδρας, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της La Liga.

Με αυτό τον τρόπο, η ομάδα του Τσάβι ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας (με 57 βαθμούς), έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο από την 3η Τζιρόνα. Από την άλλη, οι «μπλε» έμειναν στους 34 βαθμούς και βρίσκονται στην 10η θέση της σχετικής κατάταξης.


Από την «εκκίνηση» της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και στο 20ο λεπτό, βρήκαν το... δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Ραφίνια σκόραρε, ανοίγοντας το σκορ.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, οι Καταλανοί κατόρθωσαν να κεφαλαιοποιήσουν το προβάδισμά τους, με ένα δεύτερο γκολ. Ο Κρίστενσεν «σέρβιρε» στον Ζοάο Φέλιξ και εκείνος σε κενή εστία, έγραψε το 2-0 στο 53’.

Μάλιστα, η ομάδα του Τσάβι ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, στο 61ο λεπτό του αγώνα, σε ένα σημείο που ο Ντε Γιονγκ, διαμόρφωσε το 3-0. Το «κερασάκι» στην... τούρτα της Μπαρτσελόνα, μπήκε από τον Φερμίν Λόπες στις καθυστερήσεις, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ, έπειτα από σουτ του Ροκ και σκόραρε για το τελικό 4-0! 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κανσέλο (84' Φορτ), Κουμπάρσι, Αραούχο, Κούντε, Κρίστενσεν (77' Βίτορ Ροκ), Γκουντουγκάν (83' Πέδρι), Ντε Γιονγκ, Ζοάο Φέλιξ (63' Λόπες), Ραφίνια (77' Ρομέου), Λεβαντόφσκι.

Χετάφε (Μπορδαλάς Χιμένες): Σόρια, Τζένε (68' Αλένα), Αλντερέτε, Άλβαρες, Ιγκλέσιας Σάντσες (46 Καρμόνα), Μίγια, Μορίμπα, Μαξίμοβιτς (67' Μάτα), Ρίκο, Γκρίνγουντ (67' Ροντρίγκες), Μαγιοράλ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0