Football Talk

Νικητής ο Κολοβέτσιος στη «μονομαχία» με τον Χατζηγιοβάννη στην Τουρκία!

Νικητής ο Κολοβέτσιος στη «μονομαχία» με τον Χατζηγιοβάννη στην Τουρκία!

Ο Τάσος Χατζηγιοβάννης έδωσε ασίστ για το δεύτερο γκολ της Ανγκαραγκουτσού στην σοκαριστική, (όπως ήρθε), ήττα με 3-2 από την Καϊσερίσπορ. Πέρασε στο 46΄ ως αλλαγή ο Κολοβέτσιος για τους γηπεδούχους, και προσέφερε σιγουριά στα μετόπισθεν.

Η ομάδα των Χατζηγιοβάννη και Κίτσιου (έμεινε εκτός αποστολής λόγω προβλήματος τραυματισμού) πρωταγωνίστησε σε ένα τρελό παιχνίδι στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της τουρκικής Super Liq.

Πιο συγκεκριμένα, η Ανγκαραγκουτσού οδηγήθηκε στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ στο 2-0, με το δεύτερο τέρμα να προέρχεται από δημιουργία του πρώην εξτρέμ του Παναθηναϊκού, ωστόσο το σκηνικό άλλαξε άρδην στο δεύτερο μέρος με τους γηπεδούχους να επιτυγχάνουν μία ολική ανατροπή, με το νικητήριο τέρμα να έρχεται στο 90+3.

Να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Κολοβέτσιος είχε αντικαταστήσει στο ημίχρονο τον έναν κεντρικό αμυντικό (Αρίφ Κοτσαμάν) της Καϊσερίσπορ. Σε ό,τι αφορά την παρουσία του Χατζηγιοβάννη, αγωνίστηκε για 66’ έως τη στιγμή που έγινε αλλαγή και στη θέση του πέρασε ο Τσεφάς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0