Football Talk

Βρούτσης: «Ο νόμος είναι σαφής, οι κροτίδες έκλεισαν το γήπεδο του ΠΑΟΚ, όχι η ΔΕΑΒ»

Βρούτσης: «Ο νόμος είναι σαφής, οι κροτίδες έκλεισαν το γήπεδο του ΠΑΟΚ, όχι η ΔΕΑΒ»

Στο κλείσιμο του γηπέδου του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, σε συνέντευξή του.

Με ποινή ενός παιχνιδιού κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ, για τις κροτίδες που έπεσαν στο ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (18/02, 1-4). Ο Γιάννης Βρούτσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός, τονίζοντας πως ο νόμος είναι σαφής για αυτά τα περιστατικά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Σέβομαι, τιμώ και σηκώνω ψηλά την εικόνα του ΠΑΟΚ, είναι μια ιστορική, μοναδική ομάδα, που έχει γράψει ιστορία και θα γράψει ιστορία. Δεν το έκλεισε το γήπεδο του ΠΑΟΚ η ΔΕΑΒ, το έκλεισαν οι κροτίδες. Έπεσαν τρεις κροτίδες, ο νόμος είναι σαφής, η διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι συγκεκριμένη.

Η Αστυνομία και ο παρατηρητής έκαναν φύλλα ελέγχου, στα οποία περιγράφουν πως έπεσαν τρεις κροτίδες και αντικείμενα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να απομονώσουμε και να θέσουμε στο περιθώριο αυτά τα στοιχεία.

Tα τέσσερα παιδιά, Φιλόπουλος, Λυγγερίδης, Κατσούρης, Καμπανός, σκοτώθηκαν έξω από τα γήπεδα, λόγω παραβατικής συμπεριφοράς και φανατισμού που καλλιέργησαν άτομα μέσα στα γήπεδα.

Εκεί εκκολάπτεται η βία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0