Football Talk

Αινιγματικός Εκόνγκ: «Αν προκύψει η επιλογή της Σαουδικής Αραβίας, θα πρέπει να τη μελετήσω και να τη σκεφτώ»

Αινιγματικός Εκόνγκ: «Αν προκύψει η επιλογή της Σαουδικής Αραβίας, θα πρέπει να τη μελετήσω και να τη σκεφτώ»

«Λάδι στη φωτιά» έρχονται να ρίξουν οι δηλώσεις του Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία για τη μεταγραφή του. «Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει με τον Ρονάλντο» φαίνεται να διερωτάται ο MVP του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο Τροστ-Εκόνγκ μπορεί να έχει ακόμα συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έως το 2026, αλλά φαίνεται πως… σκέφτεται ήδη το μέλλον του. Ο MVP του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, που γύρισε με πρόβλημα από τις υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα, παραχώρησε συνέντευξη στο CNN World Sports σχετικά με το ενδεχόμενο μετακίνησή του στη Σαουδική Αραβία.

Όσα ανέφερε ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός:

«Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι πολύ συναρπαστικό, είδατε πολλούς από τους καλύτερους παίκτες που έπαιξαν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής να έχουν κατευθυνθεί προς τα εκεί. Αν αυτή η επιλογή είναι μπροστά μου, τότε θα πρέπει να τη μελετήσω λίγο περισσότερο και να τη σκεφτώ».

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ωστόσο πως για την ώρα, δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια του. «δεν μπορώ να σας πω κάτι περισσότερο τώρα γιατί δεν έχει έρθει κάποια πρόταση».

Ο Νιγηριανός έκανε ειδική μνεία στην προοπτική να συναγωνιστεί στο ίδιο πρωτάθλημα με τον Κριστιάνο, λέγοντας «Ποιος δεν θα το έκανε αυτό; Ποιος δεν θα το ήθελε; Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει, αλλά είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ» κατέληξε ο Εκόνγκ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0