Football Talk

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μάιντς 2-1: Ούτε τώρα «γκέλα» και το πρωτάθλημα… αχνοφαίνεται (video)

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μάιντς 2-1: Ούτε τώρα «γκέλα» και το πρωτάθλημα… αχνοφαίνεται (video)

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν συνεχίζει την πρωταθληματική της πορεία. Ακόμη και στις κακές της βραδιές, βρίσκει τον τρόπο για να πάρει τη νίκη. Η Μάιντς πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, όμως αυτές δεν ήταν αρκετές και ηττήθηκε στην Μπάι Αρένα (2-1, 23/02).

Ποιος μπορεί να σταματήσει αυτή την Μπάγερ Λεβερκούζεν; Ούτε η Μάιντς κατάφερε να βάλει φρένο στην ασταμάτητη πορεία της ομάδας του Τσάμπι Αλόνσο και παρά τις προσπάθειες της έφυγε με… σκυφτό το κεφάλι, από την Μπάι Αρένα, για την 23η αγωνιστική της Bundesliga (2-1, 23/02). Πλέον με παιχνίδι περισσότερο βρίσκεται στο +11 από την Μπάγερν Μονάχου.

Ιδανικό ξεκίνημα για τις «ασπιρίνες», με τον Τσάκα να… κεραυνοβολεί έξω από την περιοχή, τον αντίπαλο κίπερ για το 1-0, μόλις στο 3ο λεπτό. Υπέροχο γκολ από τον Ελβετό και με έναν αρκετά αστείο πανηγυρισμό.

Άμεση η απάντηση των φιλοξενούμενων, με τον Κορ να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, δίνοντας «σφυγμό» στην Μάιντς.

Ο Χόφμαν προσπάθησε να δώσει και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του με ένα μακρινό σουτ, όμως ο αντίπαλος κίπερ απέκρουσε εντυπωσιακά στο 40ο λεπτό.

Η τύχη ήταν με το μέρος των γηπεδούχων, καθώς στο 68ο λεπτό ο Άντριχ δοκίμασε ένα σουτ από μακρινή απόσταση, όμως ο κακό υπολογισμός του τερματοφύλακα οδήγησε σε μία φοβερή «γκάφα» για το 2-1 της Λεβερκούζεν.

Στο 80’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με 10 παίκτες, με τον Ενγκακάμ να αποβάλετε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπάγερ Λεβερκούζεν (Τ. Αλόνσο): Χραντέτσκι, Ταπσόμπα, Τα, Κοσουνού, Φρίμπονγκ, Άντριχ, Στάνισιτς, Τζάκα, Γκριμάλντο, Χόφμαν, Βιρτς, Αντλί

Μάιντς (Β. Χένρικσεν): Ζέντνερ, Κορ, φαν ντεν Μπεργκ, Κάτσι, Βιντμέρ, Μπαρέιρο, Αμιρί, Μουένε, Γκρούντα, Ονισίβο, Λι

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0