Football Talk

Μεντιλίμπαρ: «Όταν κερδίζεις, νομίζεις πως μπορείς να κάνεις τα πάντα!»

Μεντιλίμπαρ: «Όταν κερδίζεις, νομίζεις πως μπορείς να κάνεις τα πάντα!»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, σχολίασε την κλήρωση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη φάση των «16» του Europa Conference League, μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV. «Αυτό είναι το κακό. 'Οταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά νομίζεις, πως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και όταν κερδίζεις, πως μπορείς να κάνεις τα πάντα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τη φάση των 16 του Europa Conference League:

Για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ
: «Δε γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα. Γνωρίζω μόνο τον Σάμποριτ που έπαιζε στην Μπιλμπάο. Παρ’ όλα αυτά τους σέβομαι γιατί προκρίθηκαν πριν από εμάς. Τα πράγματα δε θα είναι εύκολα για μας, θα πρέπει να προσέξουμε πολύ».

Για το θετικό του ξεκίνημα στον πάγκο του Ολυμπιακού: «Τα πράγματα έχουν πάει καλά μέχρι τώρα, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, γιατί οι αντίπαλοι θα είναι κάθε φορά και πιο δύσκολοι. Κάθε μέρα πρέπει να δουλεύουμε περισσότερο για να δείχνουμε έναν καλό εαυτό, και πραγματικά είμαστε σχεδόν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε».

Για τους φίλους του Ολυμπιακού, που ζητούσαν το τρόπαιο του Conference league, στη διάρκεια του αγώνα με τη Φερεντσβάρος: «Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, τα βλέπεις όλα μαύρα, όταν πηγαίνουν καλά, θεωρείς ότι μπορεί να κατακτήσεις τα πάντα. Καταρχάς πάμε βήμα – βήμα, πρέπει να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια του πρωταθλήματος που έχουμε, κι με ηρεμία θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε».

Για τη σειρά των αγώνων, με το πρώτο ματς να γίνεται στο «Γ.Καραϊσκάκης» και το δεύτερο (πιθανώς) στο Βελιγράδι: «Στη θεωρία είναι καλό να παίζεις το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα σου, με τον κόσμο στο πλευρό σου. Δε με απασχολεί όμως αυτό, πρέπει να είμαστε εξίσου καλοί και στα δύο παιχνίδια αν θέλουμε να προκριθούμε».

Για το γεμάτο πλέον πρόγραμμα, με δύο και τρία ματς την εβδομάδα: «Αυτό θέλουμε όλοι, να συνεχίσουμε. Επομένως, θέλουμε να έχουμε πολλά παιχνίδια. Δεν υπάρχει καλύτερη προπόνηση από τους αγώνες, είναι ένς πολύ καλός τρόπος να διατηρείσαι και να προχωράς καλά και δεν αποτελεί πρόβλημα».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0