Football Talk

«Ναι, μπορούν να προκριθούν!»: Ολυμπιακός με Μακάμπι Τελ Αβίβ και ΠΑΟΚ με Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους «16» του Conference!

«Ναι, μπορούν να προκριθούν!»: Ολυμπιακός με Μακάμπι Τελ Αβίβ και ΠΑΟΚ με Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους «16» του Conference!

Ξανά στην Ελλάδα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στη φάση των «16» του Europa Conference League! Από τις ιδανικότερες αντιπάλους για τον Ολυμπιακό, κληρώθηκε με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ! Ορθάνοιχτος ο δρόμος για δύο ελληνικές ομάδες στα προημιτελικά, μιας και δεν «έπεσαν» πάνω σε μεγαθήρια!

Απέφυγαν τα... μεγαθήρια και ο δρόμος προς τα προημιτελικά του Europa Conference League, είναι στα «πόδια» τους! Στην κλήρωση της Παρασκευής (23/02) στη Νιόν, από τα χέρια του Κώστα Κατσουράνη, ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ ο ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ!

Καμία από τις δύο δεν λογίζεται ως φόβητρο και αυτομάτως, οι πιθανότητες για δύο ελληνικές ομάδες στους «8», δεν είναι λίγες!

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τους Ισραηλινούς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 7 Μαρτίου, με τον ΠΑΟΚ να ταξιδεύει στην Κροατία την ίδια ημέρα.

Οι ρεβάνς έχουν οριστεί για τις 14 Μαρτίου. Στην περίπτωση των Πειραιωτών, θα γίνει εκτός Ισραήλ, και βάσει των ματς των ομίλων στη Σερβία, εξαιτίας του πολέμου, ενώ σε αυτήν του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Από τα υπόλοιπα ζευγάρια, ξεχωρίζουν αυτά του Άγιαξ με την Άστον Βίλα, και της Σεν Ζιλουάζ με τη Φενέρμπαχτσε.

Υπενθυμίζεται πως ο τελικός του φετινού Europa Conference League έχει οριστεί για τις 29 Μαΐου στο γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των «16»:

Σερβέτ - Βικτόρια Πλζεν
Άγιαξ - Άστον Βίλα
Μόλντε - Κλαμπ Μπριζ
Σεν Ζιλουάζ - Φενέρμπαχτσε
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - ΠΑΟΚ
Στουρμ Γκρατς - Λιλ
Μακάμπι Χάιφα - Φιορεντίνα
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0