Football Talk

«Υπόκλιση» των ισπανικών ΜΜΕ σε Μεντιλίμπαρ: «Ήρθε, είδε, νίκησε και ονειρεύεται σεζόν σαν της Σεβίλλης!»

«Υπόκλιση» των ισπανικών ΜΜΕ σε Μεντιλίμπαρ: «Ήρθε, είδε, νίκησε και ονειρεύεται σεζόν σαν της Σεβίλλης!»

Τι Ιούλιος Καίσαρας, τι… Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την «AS»! Η παρουσία του Βάσκου στον πάγκο του Ολυμπιακού, δεν περνά απαρατήρητη από τα ΜΜΕ της Ισπανίας!

Η επίδραση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι άμεση και κάτι παραπάνω από εμφανής στην εικόνα του Ολυμπιακού! Τρία ματς, τρεις νίκες, σε διάστημα μιας εβδομάδας, που οδήγησε τους Πειραιώτες στη φάση των «16» του Europa Conference League!

Δύο «καθαρές» νίκες κόντρα στη Φερεντσβάρος, ένα… εμφατικό πέρασμα από την Τούμπα, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 4-1 (18/02) και ο Βάσκος είναι απολύτως λογικά το πρόσωπο των ημερών. Τραβώντας μάλιστα τα βλέμματα και των συμπατριωτών του!

Η ισπανική ιστοσελίδα «AS» συγκεκριμένα, βλέπει στο πρόσωπο του 62χρονου τεχνικού τον… Ιούλιο Καίσαρα! Μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στην Ουγγαρία (22/02, 0-1), έγραψε τη χαρακτηριστική φράση «veni, vidi, vici» (σ.σ. ήρθε, είδε, νίκησε), ενώ χαρακτήρισε τις πρώτες του ημέρες στο Λιμάνι ως τη «μεγάλη εβδομάδα του Μεντιλίμπαρ»!

ωενι.png

Παράλληλα, η «Mundo Deportivo» έστρεψε επίσης το ενδιαφέρον της στη χώρα μας. «Ο Μεντιλίμπαρ οδηγεί τον Ολυμπιακό στους 16»,  γράφει χαρακτηριστικά, για να προσθέσει στο τέλος, ότι ο Βάσκος… ονειρεύεται αντίστοιχη πορεία με εκείνη που σημείωσε την περασμένη σεζόν στην τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης.

μθνδο.png

Όταν δηλαδή οι Ανδαλουσιανοί, κατέκτησαν το τρόπαιο του Europa League!

σεωιλλα.png

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0