Football Talk

Έτοιμος για κάθε... πρόκληση ο Μεντιλίμπαρ: «Θέλω δυνατό αντίπαλο στους 16!»

Έτοιμος για κάθε... πρόκληση ο Μεντιλίμπαρ: «Θέλω δυνατό αντίπαλο στους 16!»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού αποκάλυψε ποια ομάδα θα ήθελε ιδανικά στους «16» του Europa Conference League, ξεκαθαρίζοντας πως του... αρέσουν τα «δύσκολα»!

Ο Ολυμπιακός «πέρασε» από την έδρα της Φερεντσβάρος (22/02, 0-1) με νέα, κυριαρχική εμφάνιση και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Europa Conference League! Ο προπονητής του, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV, μετά το ματς, σχολιάζοντας και τους πιθανούς αντιπάλους των «ερυθρολεύκων», στον επόμενο γύρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν θα του άρεσε να παίζει κάθε εβδομάδα στη Βουδαπέστη:

«Μας ταιριάζει απ' ό,τι φαίνεται, δεν θα μας ενοχλούσε καθόλου».

Για την εμφάνιση:

«Δύο παιχνίδια τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Στο πρώτο παιχνίδι θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει κι άλλο γκολ. Πολύ ολοκληρωμένο παιχνίδι και σήμερα, θα ήθελα να είχαμε κλειδώσει την πρόκριση, με ένα ακόμα γκολ».

Για την τριάδα στο κέντρο:

«Δεν νομίζω πως υπάρχει παίκτης που δεν θα μπορούσε να παίξει απόψε. Η ομάδα είναι καλά ως σύνολο και ο καθένας θα μπορούσε να παίξει. Δεν είναι θέμα προσώπων, αλλά το πόσο καλά είναι η ομάδα».

Για τις ομάδες που είναι πιθανοί αντίπαλοι:

«Θα ήθελα τον Άγιαξ, γιατί θέλω να παίζουμε απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Αυτοί σε αναγκάζουν να παίζεις καλύτερα. Αφού δεν υπάρχει ο Άγιαξ, όμως, θέλω απλά έναν δυνατό αντίπαλο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0