Football Talk

Η UEFA έρχεται στην Αθήνα μετά την ποινή της ΔΕΑΒ κατά του ΠΑΟΚ

Η UEFA έρχεται στην Αθήνα μετά την ποινή της ΔΕΑΒ κατά του ΠΑΟΚ

Η UEFA αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον Γιάννη Βρούτση, μετά την ποινή κεκλεισμένων των θυρών, που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ από την Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας.

Η απόφαση της Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας, να επιβάλλει ποινή κεκλεισμένων των θυρών στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ βάσει του νέου αθλητικού νόμου για την αναμέτρηση του «Δικέφαλου του Βορρά» με τον Ολυμπιακό οδήγησε την UEFA στο να έρθει στην Ελλάδα για να συναντηθεί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία ενημερώθηκε για την συγκεκριμένη ποινή και αμέσως κίνησε τις διαδικασίες για αυτή την συνάντηση, ώστε να ενημερωθεί για το πώς δεν υπάρχει κρατική παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, με την επιβολή ποινής σε συλλόγους, για αδικήματα για τα οποία αποφαίνονται τα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου.

Μεταξύ άλλων, προκλήθηκε και η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που εκτός από τις καταγγελίες για τον παρατηρητή ενημέρωσε ότι θα προσβάλλει «άμεσα την απόφαση στα διοικητικά δικαστήρια».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0