Football Talk

Europa League: Πρόκριση στη... βραδιά του Ομπαμεγιάνγκ για τη Μαρσέιγ, η απίθανη Σπάρτα Πράγας «πέταξε» εκτός συνέχειας τη Γαλατασαράι!

Europa League: Πρόκριση στη... βραδιά του Ομπαμεγιάνγκ για τη Μαρσέιγ, η απίθανη Σπάρτα Πράγας «πέταξε» εκτός συνέχειας τη Γαλατασαράι!
Έπειτα από... χορταστικές αναμετρήσεις, Μαρσέιγ, Σπάρτα Πράγας και Σπόρτινγκ πήραν το «εισιτήριο» για τη φάση των «16» του UEFA Europa League και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους, στην κλήρωση της Παρασκευής (23/02).

Στη... βραδιά του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος έγινε ο πρώτος σκόρερ, στην ιστορία του Europa League, η Μαρσέιγ νίκησε με 3-1 την Σαχτάρ Ντόνετσκ εντός έδρας και σε συνδυασμό με την ισοπαλία (2-2) του πρώτου ματς, οι Γάλλοι προκρίθηκαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στην Πορτογαλία, η Σπόρτινγκ διαχειρίστηκε το προβάδισμα της (3-1) απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις και με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1, η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ πήρε το «εισιτήριο» για την φάση των «16» του θεσμού.

Μεγάλη εμφάνιση και τεράστια πρόκριση και για την Σπάρτα Πράγας, η οποία ισοπέδωσε με 4-1 την Γαλατασαράι - των 10 παικτών - και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της, στην κλήρωση της Παρασκευής (23/02).  

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα: 

Μαρσέιγ - Σαχτάρ Ντόνετσκ 3-1 (23’ Ομπαμπεγιάνγκ, 74’ Σαρ, 81’ Κοντόγκμπια- 12’ Σουντάκοφ)  

Σπάρτα Πράγας - Γαλατασαράι 4-1 (8’ Πρεσιάδο, 74’ Τούτσι, 80’ Χαρασλίν, 90+6’ Κούχτα - 16’ Μπαρντατσκί)

Σπόρτινγκ - Γιουνγκ Μπόις 1-1 (13’ Γκιοκέρες - 84’ Γκανβούλα)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0