Football Talk

Οι πιθανοί αντίπαλοι των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην κλήρωση των «16» του Europa Conference League!

Οι πιθανοί αντίπαλοι των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην κλήρωση των «16» του Europa Conference League!

Δύο οι ομάδες μας λοιπόν στην κλήρωση της φάσης των «16» του Europa Conference League. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός βρίσκονται εκεί και αναμένουν την ομάδα που θα συναντήσουν, όντες στο γκρουπ των ισχυρών και των ανίσχυρων αντίστοιχα. Δείτε τους πιθανούς αντιπάλους.

Μία πολύ μεγάλη πρόκριση κατάφερε να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Φερεντσβάρος, με τους «ερυθρολεύκους» να επικρατούν για δεύτερη φορά και να καταφέρνουν να αποτελέσουν τη δεύτερη ελληνική ομάδα, που βρίσκεται στην κλήρωση της φάσης των «16» του Europa Conference League.

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός αποτελεί μία από τις οκτώ ομάδες που ενδέχεται να βρεθεί στον δρόμο της Άστον Βίλα. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της και βρίσκεται στο «μονοπάτι» των ισχυρών, αποτελώντας μία εκ των πιο δύσκολων αντιπάλων που θα μπορούσε να βρει το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Συνεπώς, ο ΠΑΟΚ, όπως και η Άστον Βίλα δεν μπορούν να βρουν στον δρόμο τους μία εκ των Λιλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βικτόρια Πλζεν, Φιορεντίνα και Φενέρμπαχτσε, με την ελληνική ομάδα φυσικά να μην μπορεί να συναντήσει και τον Ολυμπιακό.

Η κλήρωση για τη φάση των «16» θα διεξαχθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 14:00, στη Νιόν της Ελβετίας.

Αναλυτικά, τα γκρουπ των ισχυρών και των ανίσχυρων:

Ισχυροί: Λιλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πλζεν, Μπριζ, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα, ΠΑΟΚ, Φενέρμπαχτσε

Ανίσχυροι: Μακάμπι Χάιφα, Σερβέτ, Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Άγιαξ, Στουρμ Γκρατς, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, Μόλντε, Ολυμπιακός (δεν μπορεί να κληρωθεί με τον ΠΑΟΚ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0