Football Talk

Τορίνο – Λάτσιο 0-2: Οι «αετοί» πέταξαν ακόμη ψηλότερα, πλησιάζουν και απειλούν την Ρόμα (video)

Τορίνο – Λάτσιο 0-2: Οι «αετοί» πέταξαν ακόμη ψηλότερα, πλησιάζουν και απειλούν την Ρόμα (video)

Όσο διαδραματίζονται τα νοκ άουτ παιχνίδια του Europa League και του Conference League, κάνουμε μια στάση στην Ιταλία, όπου η Τορίνο υποδέχτηκε τη Λάτσιο την Πέμπτη (22/02) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στην Serie A. Οι «Λατσιάλι» πήραν μπρος στο δεύτερο ημίχρονο και «σκαρφάλωσαν» στην 7η θέση, μετά το τελικό 2-0.

Ένα ματς που εκτυλίχθηκε σε ήπιους τόνους, με δύο ομάδες που βαθμολογικά βρίσκονται κοντά. Τορίνο και Λάτσιο συναντήθηκαν την Πέμπτη (22/02) με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη, αφού η γηπεδούχος χαράμισε αμέτρητες ευκαιρίες.

Τίποτα δεν διατάραξε την ροή του πρώτου ημιχρόνου, η οποία ήταν κάτι λιγότερο από... χλιαρή. Η Τορίνο σπατάλησε απερίσκεπτα πληθώρα ευκαιριών για γκολ και δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο προβάδισμα, πριν σφυρίξει ο διαιτητής.

Πρέπει να εμψυχώθηκε πολύ η Λάτσιο πάντως, στα αποδυτήρια, αφού στην επιστροφή της παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Θυμήθηκε μάλλον την νίκη της επί της Μπάγερν Μονάχου πριν μια εβδομάδα και πήρε δύναμη.

Στο 51’ ο Γκεντουζί υποδέχτηκε την πάσα του Λουίς Αλμπέρτο, σούταρε εύστοχα και έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Κατάλντι αύξησε το προβάδισμα των «Λατσιάλι», αφού η μπάλα βρήκε πρώτα στο δοκάρι.

Στο 79’ ο Χίλα αποβλήθηκε, λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας, αλλά ακόμη και με 10 παίκτες η Λάτσιο δεν πτοήθηκε και έφυγε με μια πολύ σημαντική νίκη.

Στενάχωρο το αποτέλεσμα του αγώνα για την οικοδέσποινα, η οποία συνολικά σημείωσε καλύτερες επιδόσεις, βάσει των στατιστικών του αγώνα. Δεν είναι λίγες οι 23 ευκαιρίες που πήγαν χαμένες και της στοίχισε ακριβά. Τώρα οφείλουν να αναλογιστούν τι πήγε λαθός και τι πρέπει να διορθώσουν άμεσα μέχρι την επόμενη αναμέτρησή τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τορίνο (Ι. Γιούριτς): Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Τζίτζι (75’ Ταμέζ), Λοβάτο, Μασίνα (85’ Πελέγκρι), Μπελανόβα, Λινέτι (75’ Γκινέιτις), Ίλιτς (55΄ Ρίτσι), Λαζάρο, Βλάσιτς, Ζαπάτα, Σανάμπρια

Λάτσιο (Μ. Σάρι): Πρόβεντελ, Μάρουσιτς, Χίλα, Ραμανιόλι, Χισάι (46’ Λάτσαρι), Γκεντουζί, Κατάλντι, Λουίς Αλμπέρτο (80’ Κασάλε), Ίσακσεν (75’ Πέδρο), Ιμόμπιλε (55’ Καστεγιάνος), Φελίπε Άντερσον

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0