Football Talk

Europa League: Έκανε την Ευρώπη να... παραμιλά η ψυχωμένη Καραμπάγκ, επική ανατροπή και ραντεβού στους «16» για την Φράιμπουργκ!

Europa League: Έκανε την Ευρώπη να... παραμιλά η ψυχωμένη Καραμπάγκ, επική ανατροπή και ραντεβού στους «16» για την Φράιμπουργκ!
Η απίθανη Καραμπάγκ έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 57’ απέναντι στη Μπράγκα, ωστόσο με «Buzzer-Beater» στο φινάλε της παράτασης, προκρίθηκε (22/02, 2-3), στους «16» του Europa League.  Από την άλλη, η Φράιμπουργκ νίκησε με επική ανατροπή τη Λανς (3-2) και πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση!

Ματς... ακατάλληλο για καρδιακούς διεξήχθη στο Μπακού, ανάμεσα σε Καραμπάγκ και Μπράγκα, με τους Αζέρους να χάνουν με 3-2, αλλά να παίρνουν εν τέλει την πρόκριση για τη φάση των «16» του Europa League!

Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 57’, λόγω αποβολής του Έλβιν Καφαρκουλίγιεβ και οι Πορτογάλοι εκμεταλλεύτηκαν την περίσταση, ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου ματς (0-2 σκορ κανονικής διάρκειας) και οδήγησαν την αναμέτρηση στην παράταση.

Εκεί, ο Σίλβα μείωσε σε 2-1 για τους γηπεδούχους στο 102’, αλλά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ο Μπανζά ισοφάρισε σε 2-2 στο 115ο λεπτό.

Πάντως, η Καραμπάγκ δεν είχε πει την τελευταία της... λέξη και παρά το αριθμητικό της μεινέκτημα, βρήκε το γκολ της πρόκρισης, με τον Ακχουντζάτζε, στις καθυστερήσεις της παράτασης!

Στη Γερμανία, η Φράιμπουργκ βρέθηκε με την... πλάτη στον «τοίχο», αφού έχανε με 2-0 από τη Λανς στο πρώτο μέρος.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Στράιχ ανέκτησε τον έλεγχο του παιχνδιού και έπειτα από αλεπάλληλες χαμένες ευκαιρίες, μείωσε σε 2-1 με τον Σάλαι στο 67’, ενώ ο ίδιος παίκτης έστειλε το ματς στην παράταση, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Εκεί, ο Γκρέγκοριτς ολοκλήρωσε την επική ανατροπή των Γερμανών στο 99’ και «σφράγισε» την πρόκρισης της Φράιμπουργκ στους «16».  

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα: 

Καραμπάγκ - Μπράγκα 2-3 (102' Σίλβα, 120+2' Ακχουντζάτζε - 70’ Φερνάντες, 83’ Τζαλό, 115' Μπανζά)

Φράιμπουργκ - Λανς 3-2 (68’, 90+2’ Σάλαϊ, 99’ Γκρέγκοριτς - 28’ Περέιρα Ντα Κόστα, 45+2’ Γουαχί) 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0