Football Talk

Europa League: Δεν άφησε περιθώρια στη Ρεν η Μίλαν, «άντεξε» και προκρίθηκε η Μπενφίκα!

Europa League: Δεν άφησε περιθώρια στη Ρεν η Μίλαν, «άντεξε» και προκρίθηκε η Μπενφίκα!
Η Ρεν «πάλεψε» για μία επική ανατροπή απέναντι στη Μίλαν, ωστόσο οι «ροσονέρι» διαχειρίστηκαν την κατάσταση και προκρίθηκαν (22/02, 3-2) στους «16» του UEFA Europa League. Από την άλλη, η Μπενφίκα άντεξε στην πίεση της Τουλούζ (0-0) και πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. 

Έπειτα από ένα... χορταστικό ματς, στο Ρόαζον Παρκ, η Μίλαν μπορεί να ηττήθηκε με 3-2 από την Ρεν, ωστόσο κατόρθωσε να προκριθεί στη φάση των «16» του UEFA Europa League.

Οι Γάλλοι είχαν ούτως ή άλλως πολύ δύσκολο έργο, λόγω του 3-0 της πρώτης αναμέτρησης, όμως πίστεψαν στην ανατροπή, αφού άνοιξαν το σκορ με τον Μπουριζό στο 11’. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν άμεσα (στο 22’) με τον Γιόβιτς, με τους γηπεδούχους να παίρνουν εκ νέου το προβάδισμα, με το δεύτερο γκολ του Μπουριζό, στο 54’. Πάντως, οι «ροσονέρι» δεν άφησαν περιθώρια στη Ρεν και τέσσερα λεπτά αργότερα, έφεραν ξανά το ματς στα ίσα, με τον Λεάο.

Η ομάδα του Ζουλιέν Στεφάν είδε τον Μπουριζό να φτάνει στο χατ τρικ, από την άσπρη βούλα, στο 68ο λεπτό, όμως το τελικό 3-2 δεν έφτανε στους Γάλλους. 

Από την άλλη, Τουλούζ και Μπενφίκα έμειναν «άσφαιρες» στον γαλλικό νότο (0-0), με τους γηπεδούχους να χάνουν πολλές ευκαιρίες και να μην μπορούν να σκοράρουν.

Οι Πορτογάλοι άντεξαν στην πίεση και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα, πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του UEFA Europa League.  

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα: 

Ρεν - Μίλαν 3-2 (11’, 54’, 68’ Μπουριζό - 22’ Γιόβιτς, 58’ Λεάο)

Τουλούζ - Μπενφίκα 0-0

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0