Football Talk

Ολυμπιακός με Ρέτσο και Ελ Κααμπί κόντρα στη Φερεντσβάρος: Αυτές είναι οι ενδεκάδες!

Ολυμπιακός με Ρέτσο και Ελ Κααμπί κόντρα στη Φερεντσβάρος: Αυτές είναι οι ενδεκάδες!
Με δύο αλλαγές, σε σχέση με το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, παρατάσσει τον Ολυμπιακό απέναντι στην Φερεντσβάρος, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Φερεντσβάρος (22:00) στην Ουγγαρία, για τη ρεβάνς των play-off του UEFA Europa Conference League και καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ του 1-0, έτσι ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Από την πλευρά του, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προχώρησε σε δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, τις θέσεις των Μπιανκόν και Ναβάρο (που δεν βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα), πήραν οι Ρέτσος και Ελ Κααμπί.

Συγκεκριμένα, στο 4-3-3 των «ερυθρόλευκων», την εστία των Πειραιωτών θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ενώ στην άμυνα - από τα αριστερά προς τα δεξιά - θα βρίσκονται οι Ορτέγα, Κάρμο, Ρέτσος και Ροντινέι.

Στον άξονα, ο Έσε θα αγωνιστεί ως «εξάρι», ενώ θα έχει στο πλευρό του, τους Όρτα και Τσικίνιο.

Τέλος, η τριπλέτα της επίθεσης, θα απαρτίζεται από τους Ποντένσε (αριστερά), Φορτούνη (δεξιά) και Ελ Κααμπί (κορυφή).  

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων 

Φερεντσβάρος (Ντέγιαν Στάνκοβιτς): Ντιμπούζ, Ουινγκό, Σισέ, Μάε, Τσίβιτς, Ζακαρίασεν, Αμπού Φανί, Μαϊγά, Μαρκίνιος, Βάργκα, Κόντρο.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγα, Τσικίνιο, Όρτα, Έσε, Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπί.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0