Football Talk

Η... ώρα του Σένκεφελντ; «Ζημιά» με Γεντβάι στον Παναθηναϊκό!

Η... ώρα του Σένκεφελντ; «Ζημιά» με Γεντβάι στον Παναθηναϊκό!
Τεράστια πρόκριση, αλλά «πονοκέφαλος» για Τερίμ! Πρόβλημα με Γεντβάι και μία θέση για να την διεκδικήσουν... τρεις!

Παρά την σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, οι μυϊκοί τραυματισμοί δεν... λένε να τελειώσουν στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, με τον Τιν Γεντβάι να είναι το τελευταίο «θύμα» της... επιδημίας!

Ο Κροάτης στόπερ ένιωσε μία ενόχληση κατα τη διάρκεια της εντός έδρας αναμέτρησης του «τριφυλλιού» με τον ΠΑΟΚ και αντικαταστάθηκε από τον Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός θα υποβληθεί σε μαγνητική, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ των «πράσινων», κάνουν λόγο για θλάση.

Εάν οι φόβοι των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, επιβεβαιωθούν, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Γεντβάι να απουσιάσει για μερικές εβδομάδες και να επανέλθει στα play-off της Stoiximan Super League.

Μένει να δούμε, εάν ο τραυματισμός του στόπερ του «τριφυλλιού», θα σημάνει την... επιστροφή του Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής στον ημιτελικό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, όπου και αποθεώθηκε.

Μάλιστα, ο Ζέκα έδωσε στον Ολλανδό και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, κατά την είσοδό του στο παιχνίδι, την ίδια στιγμή που ο ίδιος ευστόχησε και στη διαδικασία των πέναλτι και ήταν φανερά χαρούμενος. Πάντως, είναι σημαντικό να θυμίσουμε πως στην ίδια θέση, υπάρχει τόσο ο Βίτορ Ούγκο, όσο και ο Σαμέτ Ακαϊντίν, οι οποίοι είχαν επιστρατευθεί από τον Φατίχ Τερίμ σε κάποια παιχνίδια.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0