Football Talk

Ο Βλαχοδήμος… δεν ξεχνά τον Παναθηναϊκό: Στήριξη, πράσινη καρδιά και «χαμός» στο Twitter!

Ο Βλαχοδήμος… δεν ξεχνά τον Παναθηναϊκό: Στήριξη, πράσινη καρδιά και «χαμός» στο Twitter!
Ο Παναθηναϊκός, μετά από έναν δραματικό ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έδειξε τον... ενθουσιασμό του για την πρόκριση του «τριφυλλιού»!

Έπειτα από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, στο Απόστολος Νικολαΐδης, οι «πράσινοι» κατόρθωσαν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, νικώντας με 6-5 στη διαδικασία των πέναλτι!

Μετά το τέλος του ματς, υπήρξε ενθουσιασμός - και - στον επίσημο λογαριασμό του «τριφυλλιού» στο Instagram, εκεί που ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έδειξε πως χάρηκε με την πρόκριση της πρώην ομάδας του.

Ο γκολκίπερ της Νότιγχαμ Φόρεστ σχολίασε κάτω από την ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για το αποτέλεσμα του ντέρμπι, με τον ίδιο να εκφράζει τη χαρά του, με μία «πράσινη» καρδιά και ένα τριφύλλι!

Αυτή η κίνηση του πρώην παίκτη των «πράσινων», έφερε μαζικά σχόλια από τον κόσμο του συλλόγου, που του ζητούσε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, την ίδια στιγμή που και στο twitter υπήρξαν αρκετές σχετικές αναρτήσεις.

Να σημειωθεί πως ο Βλαχοδήμος αποκτήθηκε από την Νότιγχαμ τον Σεπτέμβριο, ωστόσο δεν έχει βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε, καθώς τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει μόλις 7 συμμετοχές.

Θυμίζουμε πως ο 29χρονος διεθνής τερματοφύλακας αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό για 2,5 χρόνια (Ιανουάριος 2016 - Ιούνιος 2018), διάστημα στο οποίο μέτρησε 63 εμφανίσεις.  
vlachodimos-story.jpg
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0