Football Talk

Χωρίς κόσμο ο ΠΑΟΚ, στο πρώτο εντός έδρας ματς των Play Off για τη Stoiximan Super League!

Χωρίς κόσμο ο ΠΑΟΚ, στο πρώτο εντός έδρας ματς των Play Off για τη Stoiximan Super League!
Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας, με βάση τον νέο αθλητικό νόμο, τιμώρησε τον ΠΑΟΚ με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της ρίψης τριών κροτίδων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Πρόστιμο επιβλήθηκε στον Αχιλλέα Μπέο.

Η πρώτη τιμωρία βάσει του νέου αθλητικού νόμου είναι γεγονός. Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και τη ρίψη κροτίδων από φίλαθλο του «Δικεφάλου του Βορρά».

Αυτό σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί τον κόσμο από το πλευρό του στο πρώτο εντός έδρας ματς των Play Off του πρωταθλήματος, καθώς στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League (με Παναιτωλικό, Πανσερραϊκό και Λαμία) οι Θεσσαλονικείς θα αγωνιστούν μακριά από την έδρα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

«Από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ) ανακοινώνονται τα κατωτέρω:

Α) ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΒΑΣΕΙ Ν.5085/2024

Διοικητική κύρωση διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου χωρίς παρουσία θεατών, σε οποιαδήποτε εθνική διοργάνωση, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βάσει του άρθρου 1Α του ν.4326/2015, όπως αυτό προστέθηκε με το άρθρο 10 του ν.5085/2024, λόγω ρίψης εκ μέρους των φιλάθλων της τριών (3) κροτίδων στην κερκίδα και δύο, γεμάτων σε περιεχόμενο, μπουκαλιών εντός αγωνιστικού χώρου, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ, που διεξήχθη στις 18/02/2024 στην Θεσσαλονίκη για το Πρωτάθλημα της Super League».


Πρόστιμο επιβλήθηκε και στον Αχιλλέα Μπέο, μετά τη συμπεριφορά του προς το πρόσωπο του Ανδρέα Τετέι της Κηφισιάς.

«Β) ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΑΒ

Διοικητική κύρωση (πρόστιμο) δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ στον κ. Μπέο Αχιλλέα για τη συμπεριφορά απέναντι στον ποδοσφαιριστή κ. Αντρέα Τετέι, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ Κηφισιά - ΠΑΕ Βόλος για το πρωτάθλημα της Super League, που διεξήχθη στις 11/02/2024 στο δημοτικό γήπεδο Καισαριανής, σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ.2 του ν.4326/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 9 του ν.5085/2024».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0