Football Talk

Ένοχος για σεξουαλική επίθεση ο Ντάνι Άλβες, καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ετών!

Ένοχος για σεξουαλική επίθεση ο Ντάνι Άλβες, καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ετών!

Σε τέσσερα χρόνια και έξι μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε ο Ντάνι Άλβες, αφότου το δικαστήριο της Βαρκελώνης τον έκρινε ένοχο για την σεξουαλική επίθεση για την οποία κατηγορούνταν.

Η ετυμηγορία βγήκε και ο Ντάνι Άλβες κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση σε 23χρονη γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Βαρκελώνη τον Δεκέμβριο του 2022. Ως εκ τούτου, καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια και έξι μήνες φυλάκισης, όπως αποφάνθηκε το δικαστήριο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, είχε αλλάξει κατά τη διάρκεια της δίκης την αρχική του εκδοχή για τα γεγονότα, ισχυριζόμενος ότι η συνεύρεση έγινε κατόπιν συναίνεσης, ενώ το θύμα υποστήριξε ότι βιάστηκε από τον 40χρονο Βραζιλιάνο. Στην έκθεσή του, το δικαστήριο ανέφερε ότι υπήρχαν στοιχεία εκτός από την κατάθεση του θύματος που αποδείκνυαν ότι είχε υποστεί βιασμό. 



Η εισαγγελία είχε ζητήσει εννέα χρόνια φυλάκισης για τον πρώην ποδοσφαιριστή, ωστόσο η ποινή του μειώθηκε, καθώς παράλληλα θα καταβάλλει αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ στην 23χρονη γυναίκα. Επιπλέον, για 9,5 χρόνια δεν θα έχει κανενός είδους επαφή με το θύμα, ενώ, αφού η ποινή του ολοκληρωθεί, θα βρίσκεται υπό παρακολούθηση από τις ισπανικές αρχές για πέντε χρόνια.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0