Football Talk

Νάπολι – Μπαρτσελόνα 1-1: Μίλησαν τα… βαριά όπλα και τα πάντα θα κριθούν στη Βαρκελώνη (video)

Νάπολι – Μπαρτσελόνα 1-1: Μίλησαν τα… βαριά όπλα και τα πάντα θα κριθούν στη Βαρκελώνη (video)

Όσιμεν και Λεβαντόφσκι έκριναν την αναμέτρηση, ανάμεσα σε Νάπολι και Μπαρτσελόνα (1-1, 21/02). Η ομάδα του Τσάβι πήρε το προβάδισμα με τον Πολωνό, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν την απάντηση και ο Καλτζόνα ολοκλήρωσε με θετικό πρόσημο το ντεμπούτο του με τους Ιταλούς.

Το Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έβαλε τα… καλά του για να υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα, για την φάση των «16» του Champions League. Ο Καλτζόνα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη Νάπολι και είδε τον Όσιμεν να σκοράρει, ισοφαρίζοντας το τέρμα του Λεβαντόφσκι, αφήνοντας τα πάντα… ανοιχτά για την υπόθεση πρόκριση (1-1, 21/02).

Ο Γιαμάλ ξεκίνησε… καυτός το παιχνίδι, με ένα άστοχο σουτ στο 4’ και άλλη μία καλή ευκαιρία που έδιωξε ο Μερέτ στο 9’.

Ο Γκουντογκάν ήταν ο επόμενος που απείλησε από πλευράς φιλοξενούμενων, με τον Γερμανό να δοκιμάζει τα πόδια του από τα όρια της περιοχής και να αναγκάζει τον Μερέτ σε άλλη μία απόκρουση.

Το γκολ τελικά ήρθε από τον Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός μπήκε με αξιώσεις μέσα στην περιοχή και με ένα εκπληκτικό τελείωμα, έκανε το 1-0.

Ο Πέδρι επιχείρησε να βρει δίχτυα με όμορφο βολέ, όμως ο Μερέτ ήταν και πάλι σε ετοιμότητα.

Ο Όσιμεν «πλήγωσε» τους Ισπανούς στο 75ο λεπτό. Ο Ανγκισά, με μία εξαιρετική πάσα, βρήκε τον Νιγηριανό και αυτός απέναντι στον Τερ Στέγκεν, δεν αστόχησε για το 1-1.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νάπολι (Φ. Καλτζόνα): Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ζεζούς, Ολιβέρα, Ζαμπό Ανγκισά, Λόμποτκα, Καζίστ, Πολιτάνο, Όσιμεν, Κβαρατσχέλια

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Μαρτίνεθ, Κανσέλο, Ντε Γιονγκ, Κρίστενσεν, Γκιντογάν, Γιαμάλ, Λεβαντόβσκι, Πέδρι

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0