Football Talk

Το καλύτερο βράδυ στην καριέρα του Ντραγκόφσκι θα είναι για… πάντα «πράσινο» και ελληνικό! (video)

Το καλύτερο βράδυ στην καριέρα του Ντραγκόφσκι θα είναι για… πάντα «πράσινο» και ελληνικό! (video)

Μία απίθανη διαδικασία πέναλτι, ο Παναθηναϊκός στον τελικό και ένας αδιανόητος Ντραγκόφσκι. Μία εμφάνιση που δεν θα ξεχάσει ποτέ, αποκρούοντας τρεις φορές για να «υπογράψει» το κορυφαίο βράδυ της καριέρας του!

Δεν μπορεί κανείς να πιστέψει αυτό που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο για να πάρει την πρόκριση. Το γεγονός πως βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-0, μέχρι και την τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Και όμως, βρίσκει γκολ με τον Δημήτρη Λημνιό. Ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι και ο Σπόραρ αστοχεί στην πρώτη εκτέλεση. Αυτομάτως, οι «πράσινοι» χρειάζονται μία τουλάχιστον απόκρουση πέναλτι από τον Ντραγκόφσκι.

Ποιος να φανταζόταν πως θα έχαναν ακόμη δύο, πως ο ΠΑΟΚ θα είχε τρεις φορές συνολικά την ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι και πως ο Πολωνός θα έλεγε «όχι».


Πρώτα το έκανε με αντίπαλο τον Ντεσπότοφ.

Έπειτα, ήρθε να στερήσει την χαρά του τελευταίου γκολ και κατά συνέπεια της πρόκρισης στον Οζντόεφ.

Και η 3η και... φαρμακερή περίπτωση, έλαβε χώρα απέναντι στον Γιόνι Ότο. Και στις τρεις περιπτώσεις, ο Ντραγκόφσκι ήταν «βράχος». Αποσυντόνισε και στο τέλος τον Σαμάτα, γλίστρησε και το κορυφαίο βράδυ της καριέρας του θα είναι για πάντα «πράσινο» και… ελληνικό!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0