Football Talk

Λουτσέσκου: «Ήμασταν κυρίαρχοι, δείξαμε πως επιστρέψαμε»

Λουτσέσκου: «Ήμασταν κυρίαρχοι, δείξαμε πως επιστρέψαμε»
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν απογοητευμένος από τον αποκλεισμό, αλλά πολύ ικανοποιημένος, από την εμφάνιση των παικτών του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο ΠΑΟΚ νίκησε μέσα στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό (21/02, 1-2), διατηρούσε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έως το 129', αλλά στο φινάλε, αποκλείστηκε στα πέναλτι.

Παρά την πίκρα του αποτελέσματος, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, αναφέροντας χαρακτηριστικά, μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Δεν ξέρουμε ακόμη κάτι. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό, αυτό φάνηκε και από τον αγωνιστικό χώρο. Προέχει η υγεία του».

Για τον αποκλεισμό, αλλά και την εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν αυτές οι καταστάσεις. Μας μένει η πίκρα για τον αποκλεισμό, αλλά σήμερα κυριαρχήσαμε, δείξαμε ότι επιστρέψαμε μετά από μία κακή περίοδο. Παλεύαμε ακόμη και όταν μείναμε με δέκα παίκτες.

Ήρθαμε να προκριθούμε, χάσαμε τον Μπάμπα στο τέλος, ακολούθησαν τα πέναλτι που παίζουν ρόλο η τύχη, τα συναισθήματα.

Οι παίκτες έδειξαν φανταστική εικόνα. Αυτός πρέπει να είναι ο οδηγός μας για το πώς πρέπει να πορευτούμε, όπως ακριβώς πηγαίναμε πριν από το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0