Football Talk

Τερίμ: «Ο Παναθηναϊκός δεν τελειώνει τόσο εύκολα»

Τερίμ: «Ο Παναθηναϊκός δεν τελειώνει τόσο εύκολα»

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση απέναντι στον ΠΑΟΚ για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (2-1 κανονική διάρκεια, 6-5 στα πέναλτι) και ο Φατίχ Τερίμ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

Ενθουσιασμένος από τη μεγάλη πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ (2-1 κανονική διάρκεια, 6-5 στα πέναλτι), εμφανίστηκε ο Φατίχ Τερίμ που ευχαρίστησε τους οπαδούς που βοήθησαν την ομάδα για να φτάσει σε αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ:

«Όπως και ο αγώνας με τον Ολυμπιακό και αυτό το παιχνίδι ήταν ένα δύσκολο ματς, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν τελειώνει τόσο ευκολά. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ από το πρώτο παιχνίδι. Είχαμε προβλήματα τραυματισμών και αναγκαστήκαμε να κάνουμε αλλαγές. Κυνηγήσαμε όμως μέχρι τελευταία στιγμή το παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, ο Παναθηναϊκός είναι στον τελικό. Άμα δεν κερδίσεις στην κανονική διάρκεια το παιχνίδι πάει στην παράταση και μετά στα πέναλτι. Ευχαριστώ το κόσμο που μας βοήθησε σε αυτή τη προσπάθεια και στάθηκε δίπλα μας. Εύχομαι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ να είναι καλά, δεν έχει σημασία αν είναι δικός μας παίκτης ή του αντιπάλου, σημαντικό είναι ο ποδοσφαιριστής να είναι καλά στην υγεία του».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0