Football Talk

Γάνδη – Μακάμπι Χάιφα 1-1: Ισραηλινό... πάρτυ στο Βέλγιο, προκρίθηκαν στους «16» του Europa Conference League

Γάνδη – Μακάμπι Χάιφα 1-1: Ισραηλινό... πάρτυ στο Βέλγιο, προκρίθηκαν στους «16» του Europa Conference League

Βραδιά Champions League κατά κύριο λόγο η Τετάρτη (21/02), όμως και το Europa Conference League βρήκε χώρο να... τρυπώσει. Η Γάνδη φιλοξένησε την Μακάμπι Χάιφα στα νοκ άουτ της διοργάνωσης στην ρεβάνς (1-1), τα έδωσε όλα, όμως οι φιλοξενούμενοι είναι εκείνοι που συνεχίζουν το... ταξίδι!

Γάνδη και Μακάμπι Χάιφα συναντήθηκαν για δεύτερη φορά, με τους φιλοξενούμενους να... σφραγίζουν την θέση τους στους «16». Σε ένα γήπεδο άδειο, για λόγους ασφαλείας, εξαιτίας του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, κονταροχτυπήθηκαν, με την οικοδέσποινα να δείχνει αντίσταση.

Μάταια εν τέλει, αφού η ισραηλινή ομάδα, παρά την ισοπαλία, κατάφερε να φύγει με το κεφάλι ψηλά κατευθείαν για την φάση των «16». Από νωρίς, κέρδισαν... έδαφος, με το γκολ του Πιερό από το όριο της περιοχής στο 4’ να «τρυπάει» τα δίχτυα του Ρουφ.

Η Γάνδη δεν σταμάτησε λεπτό να... μάχεται μέχρι τελικής πτώσεως. Και τελικά, τα κατάφερε, μπερδεύοντας την αντίπαλο, με τον Σεκ να πετυχαίνει αυτογκόλ στο 69' και να δίνει ελπίδες στην γηπεδούχο.

Ακόμη και με έναν παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Σούντγκρεν στο 72’, η Μακάμπι δεν «λύγισε» στην πίεση και δεν πτοήθηκε από το λάθος της. Και δικαιώθηκε! Χάρη στο γκολ που είχαν πετύχει οι Ισραηλινοί δια χειρός επίσης Πιερό, στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων (1-0), η ισοπαλία ήταν αρκετή για να συνεχίσει να ζει το... όνειρο στο Conference League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γάνδη (Χ. Φανχάζεμπρουκ): Ρουφ, Καντούς, Ουατανάμπι, Μίτροβιτς, Μπράουν, Σαμουάσε (55’ Ντε Φλίγκερ), Χέρκενς, Γκάντελμαν, Χιουν-Σέοκ, Ντεπουάτρ (55’ Σόνκο), Τισουνταλί

Μακάμπι Χάιφα (Μ. Ντέγκο): Καϊούφ, Σούντγκρεν, Φίνγκολντ, Σεκ, Γκέρσον, Σαγέφ (73’ Κόρνουντ), Σόου, Μοχάμεντ (73’ Ναόρ), Καλαΐλι (73’ Ποντγκορεάνου), Πιερό (81’ Σίμιτς), Ραφαέλοφ (65’ Κίντα)

www.bnsports.gr



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0