Football Talk

Αφοπλιστικός Σερ Τζιμ Ράτκλιφ για Σεΐχη Γιασίμ: «Δεν είμαι σίγουρος ότι... υπάρχει»!

Αφοπλιστικός Σερ Τζιμ Ράτκλιφ για Σεΐχη Γιασίμ: «Δεν είμαι σίγουρος ότι... υπάρχει»!

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ ως συνιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην επικείμενη συνέντευξη Τύπου, ανέλυσε πολλά θέματα, ενώ δεν παρέλειψε να αμισβητήσει την... ύπαρξη του Σεΐχη Γιασίμ!

Την Τρίτη (20/02) ανακοινώθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και η ομάδα του στην INEOS αναλαμβάνουν ένα κομμάτι της ιδιοκτησίας του συλλόγου, μετά την εξαγορά του 25% μετοχών κατηγορίας Β και του 25% μετοχών κατηγορίας Α.

Μια συμφωνία, η οποία εκτιμάται ότι αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 1.3 δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο ίδιος σκοπεύει να δώσει περισσότερα λεφτά με σκοπό την αναδιάρθρωση του συλλόγου.

Την Τετάρτη (21/02) προχώρησε σε συνέντευξη Τύπου, όπου ερωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τον αντίπαλό του στην «κούρσα» ιδιοκτησίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Σεΐχη Γιασίμ του Κατάρ.

Ο 71χρονος επιχειρηματίας δημιούργησε απορίες σε όλους, λέγοντας πως κανένας δεν βρέθηκε μαζί του από κοντά, ούτε οι Γκλέιζερς ούτε εκείνος με την ομάδα του. Τόσο μεγάλη ήταν η συνειδητοποίηση που δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι θεωρεί πως είναι... ανύπαρκτος!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0