Football Talk

Ολυμπιακός: Εξέδωσε οδηγίες προς όσους ταξίδεψαν στη Βουδαπέστη για τη ρεβάνς με τη Φερεντσβάρος!

Ολυμπιακός: Εξέδωσε οδηγίες προς όσους ταξίδεψαν στη Βουδαπέστη για τη ρεβάνς με τη Φερεντσβάρος!

Αναλυτικές οδηγίες προς τους φιλάθλους που ταξίδεψαν στη Βουδαπέστη για τον επαναληπτικό με τη Φερεντσβάρος έκανε γνωστές με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός.

Στην κρίσιμη ρεβάνς με τη Φερεντσβάρος για τους «16» του Conference League (22/02, 22:00), ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του την υποστήριξη του κόσμου. Πολλοί είναι οι ταξιδιώτες που έχουν ήδη, ή θα μεταβούν τις επόμενες ώρες, στην ουγγρική πρωτεύουσα δίνοντας το «παρών» στην εν λόγω αναμέτρηση.

Γι’ αυτό και η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της έδωσε περαιτέρω οδηγίες για όσους βρεθούν στο πλάι των «ερυθρολεύκων», σχετικές με το σημείο συνάντησης και τη μετάβαση στην Γκρουπάμα Αρένα.

Αναλυτικά, οι οδηγίες της ΠΑΕ:

«Το σημείο συνάντησης για τους φιλάθλους μας στη Βουδαπέστη, από το οποίο θα μεταφέρονται στο σημείο ανταλλαγής των vouchers με εισιτήρια, είναι στο City Park (Városliget).

Την ημέρα του αγώνα, ο χώρος για τους φιλάθλους (fan area) θα είναι ανοικτός  από τις 16:00 έως τις 19:00 (τοπική ώρα). Τα αστικά λεωφορεία θα εκτελούν δρομολόγια μεταξύ του σημείου συνάντησης στο City Park και του σημείου ανταλλαγής voucher για τους φιλάθλους από τις 17:00 έως τις 19:00 (τοπική ώρα).

Δείτε ακριβώς το σημείο συνάντησης:

οδηγιες_φερεντσβαρος_ολυμπιακος.jpg

Το σημείο ανταλλαγής voucher για τους φιλάθλους ανοίγει στις 16:30 (τοπική ώρα). Είναι υποχρεωτική η παρουσία όλων των φιλοξενούμενων φιλάθλων στο σημείο αυτό (μόνο οι φίλαθλοι του τομέα E). Στο σημείο αυτό οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα ατομικά vouchers που αγόρασαν από την ΠΑΕ, ενώ θα πρέπει να φέρουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο (όχι φωτοτυπία ή φωτογραφία). Η ανταλλαγή των vouchers θα πραγματοποιείται από τις 17:30 έως τις 19:00.

Η είσοδος στη ζώνη των φιλάθλων θα επιτραπεί σε όσους φιλάθλους πληρούν τα κριτήρια αυτά μετά τον σωματικό έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί από το κατά τόπους προσωπικό ασφαλείας. Το κάθε ατομικό voucher θα αντικατασταθεί με (μη προσωποποιημένο) εισιτήριο αγώνα.

Στο ίδιο σημείο θα υπάρχει καντίνα και χημικές τουαλέτες για τους επισκέπτες στη ζώνη των φιλάθλων. Μετά τη διαδικασία αυτή, τα αστικά λεωφορεία θα μεταφέρουν τους φιλάθλους στο εσωτερικό του τομέα E (τομέας φιλοξενούμενων).

Δεν θα γίνονται δεκτά μετρητά στο εστιατόριο του τομέα. Οι πληρωμές θα γίνονται μόνο μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας, συνεπώς παρακαλούμε να μην φέρετε νομίσματα εντός του σταδίου (κυρίως για να μην γίνει ρίψη τους εντός του γηπέδου).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, τα αστικά λεωφορεία θα επιστρέψουν τους φιλάθλους στο City Park και στην εξωτερική ζώνη φιλάθλων (η αστυνομία θα συνοδεύσει πεζή όλους όσοι θα έχουν έρθει μεμονωμένα ή με λεωφορεία).

Σε περίπτωση που δεν έρθετε στο σημείο συνάντησης τις ανωτέρω ώρες και δεν είναι ίδια τα στοιχεία του Voucher με το παραστατικό που θα ταξιδέψετε, δεν θα σας επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο. Απαιτείται η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου (όχι φωτοτυπία ή φωτογραφία)».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0