Football Talk

Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Ο Αρναούτοβιτς τιμώρησε το… φάντασμα των Ισπανών! (video)

Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Ο Αρναούτοβιτς τιμώρησε το… φάντασμα των Ισπανών! (video)

Ο Όμπλακ έμοιαζε ανίκητος, όμως ο Αρναούτοβιτς βρήκε τον τρόπο για να «πληγώσει» την Ατλέτικο και να δώσει στους «νερατζούρι» το ισχνό προβάδισμα πρόκρισης (1-0, 20/02). Στο Μετροπολιτάνο θα μεταφερθεί η… μάχη, εκεί όπου θα κριθεί και η μεγάλη πρόκριση.

Ίντερ και Ατλέτικο Μαδρίτης «πάλεψαν» στο Μιλάνο, με τον Αρναούτβιτς να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα (1-0, 20/02), για την φάση των «16» του Champions League.

Εξαφανισμένη έμοιαζε η ομάδα του Σιμεόνε στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και το «πλήρωσε» στο φινάλε.

Ο Λίνο στο 16ο λεπτό είχε την πρώτη αξιόλογη φάση του παιχνιδιού, όμως το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε εστία.

Στην συνέχεια πήρε το όπλο του ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Όμως ο Αργεντινός στο 32’ με σουτ δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 36’ ο Όμπλακ ήταν σε ετοιμότητα.

Λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο ο Τουράμ δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του αντίπαλου κίπερ.

Ο Ντιμάρκο στο 49’ βρήκε με υπέροχη σέντρα τον Αρναούτοβιτς, με τον Αυστριακό να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 63’ ο ίδιος παίκτης έχασε άλλη μία καλή ευκαιρία, καθώς από ευνοϊκή θέση, μέσα στην περιοχή, δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Ο Αρναούτοβιτς τελικά πήρε την προσωπική του… εκδίκηση στο 79ο λεπτό, όταν πήρε το «ριμπάουντ» από το τελείωμα του Μαρτίνες και προ κενής εστίας, έκανε το 1-0, κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ίντερ (Σ. Ιντζάγκι): Ζόμερ, Παβάρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Νταρμιάν (69' Ντάμφρις), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μικίταριαν (72' Φρατέζι), Ντιμάρκο (69' Αουγκούστο), Τουράμ (46' Αρναούτοβιτς), Λαουτάρο Μαρτίνες (88' Σάντσες)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ν. Σιμεόνε): Όμπλακ, Χιμένες (46' Σάβιτς), Βίτσελ, Ερμόσο (68' Ρεϊνίλντο), Μολίνα (68' Μπάριος), Ντε Πολ, Κόκε, Σαούλ (54' Μοράτα), Λίνο, Γιορέντε, Γκριεζμάν (79' Κορέα)
 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0