Football Talk

Μαρκίνιος: «Η Φερεντσβάρος έχει τους καλύτερους οπαδούς, κόλαση περιμένει τον Ολυμπιακό!»

Μαρκίνιος: «Η Φερεντσβάρος έχει τους καλύτερους οπαδούς, κόλαση περιμένει τον Ολυμπιακό!»

Ο εξτρέμ της Φερεντσβάρος, Μαρκίνιος, μίλησε στην εφημερίδα «Nemzeti», όπου… προειδοποίησε για την κόλαση που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στη Βουδαπέστη.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος της Φερεντσβάρος, Μαρκίνιος, έδωσε συνέντευξη στην ουγγρική εφημερίδα «Nemzeti», όπου αναφέρθηκε τόσο στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όσο και στη ρεβάνς της Πέμπτης (22/02), λέγοντας τα εξής:

«Ο αγώνας στον Πειραιά ήταν ιδιαίτερος. Στο γήπεδο, ένιωθα ότι δεν μπορούσες να χάσεις ούτε στιγμή, δεν υπήρχε ρελαντί, έπρεπε να είσαι πολύ συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια. Είναι σπάνιο να έχεις τέτοιο ματς, όταν κάθε μικρή κίνηση μετράει. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, αλλά ήμασταν άξιοι αντίπαλοι.

Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα. Μετά το ματς, ήμουν ιδιαίτερα θυμωμένος, καθώς ήταν σημαντικό να πετύχουμε καλύτερο αποτέλεσμα στην Ελλάδα και να μην χρειαστεί να πάμε στο δεύτερο σκέλος με μειονέκτημα. Δυστυχώς χάσαμε τη συγκέντρωση στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι βρήκαν κενό από τα πλάγια, θα μπορούσαμε να είχαμε κρατήσει το μηδέν. Αλλά μέχρι το τέλος του αγώνα, αρκετοί βασικοί παίκτες ήταν κουρασμένοι.

Η ρεβάνς είναι εδώ! Μεγάλη ήταν η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και στην Αθήνα, αλλά όλοι να είναι σίγουροι ότι θα είναι ακόμα περισσότερο στην Groupama Arena. Ο Φερεντσβάρος έχει οπαδούς όπως κανένας άλλος σύλλογος στην Ευρώπη, είδαμε πόσος κόσμος μας συνόδευσε στον Πειραιά. Και μπορούν να δημιουργήσουν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στην έδρα μας. Κάτω από τέτοιες συνθήκες, σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, είναι καθήκον μας να πάρουμε το μέγιστο από τον εαυτό μας στο γήπεδο. Κόλαση περιμένει τον Ολυμπιακό στη Βουδαπέστη!».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0