Football Talk

Μελισσανίδης για Αλμέιδα: « Χτυπήσαμε φλέβα χρυσού, όταν είπε πως έχει 8 συνεργάτες νόμιζα θα έρθει… συμμορία»

Μελισσανίδης για Αλμέιδα: « Χτυπήσαμε φλέβα χρυσού, όταν είπε πως έχει 8 συνεργάτες νόμιζα θα έρθει… συμμορία»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια, άλλη μία φορά, για τον Ματίας Αλμέδια, στην κοπή της πίτας των παλαίμαχων της ΑΕΚ, ενώ αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο ο Αργεντινός τον έπεισε για να τον φέρει στην ομάδα. Επιπλέον βράβευσε και τον Σωτήρη Ρίζο, για την σημαντική συνεισφορά του, ώστε να χτιστεί το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο εστιατόριο «Βυζαντινό» πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.

Εκεί το «παρών» έδωσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο «ισχυρός άντρας» της ΑΕΚ, πρώτα βράβευσε τον Σωτήρη Ρίζο, τον πρώην πρόεδρο του Συμβουλίου Επικρατείας, για την συνεισφορά του και για τον πολύ σημαντικό ρόλο του, ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα και τελικά να χτιστεί η OPAP Arena:

«Χωρίς τον Σωτήρη Ρίζο, πρόεδρο του ΣτΕ, η ΑΕΚ δεν θα είχε γήπεδο. Πιστέψτε με. Έκανε τα πάντα για να μας δικαιώσει για όλα τα τρελά που ζητούσαν για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Τον ευχαριστώ, η ΑΕΚ δεν θα τον ξεχάσει ποτέ» τόνισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μιλώντας για τη βράβευση.

Στην συνέχεια μίλησε για τον προπονητή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ματίας Αλμέιδα, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο ο Αργεντινός τον έπεισε για να έρθει στην ΑΕΚ:

«Όταν μιλήσαμε την πρώτη φορά, τον ρώτησα πόσους συνεργάτες έχει και μου απάντησε οκτώ. Του λέω: "τι γίνεται., τι οκτώ άτομα, συμμορία είναι αυτοί;". Και στο δεύτερο ραντεβού του είπα αν γίνεται να... κόψουμε δύο-τρεις καθώς είχαμε και εμείς. Και μου είπε: "Πρόεδρε, αν μου πεις να κόψω έναν, δεν έρχομαι". Αυτό ήταν που μου είπε και λέω αυτός κάνει για εμάς. Οι προπονητές είναι σαν τα... καρπούζια, από τους πέντε, ο ένας θα σου βγει. Εμείς χτυπήσαμε φλέβα... χρυσού».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0