Football Talk

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό - Προπονήθηκε ο Τάισον

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό - Προπονήθηκε ο Τάισον
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, με τον Τάισον να προπονείται κανονικά την Δευτέρα (19/02). 

Μία ημέρα μετά την «βαριά» ήττα από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για την κρίσιμη ρεβάνς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (21/02, 19:00) στη Λεωφόρο, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (19/02), όσοι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους», ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, στο γυμναστήριο, αλλά και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, δούλεψαν στον αγωνιστικό χώρο, με το σχετικό πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Όσον αφορά τον Τάισον, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός προπονήθηκε κανονικά, καθώς η συμμετοχή του στο ντέρμπι με το «τριφύλλι», θα κριθεί την ημέρα του ματς, διότι η έφεση των «ασπρόμαυρων» για την ποινή του 36χρονου, θα εκδικασθεί το πρωί της Τετάρτης. Από την άλλη, ο Γουίλιαμ Τροοστ Εκόνγκ έκανε θεραπεία.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0