Football Talk

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 2-2: «Αυτοκτονία» στο φινάλε με τα play off να απομακρύνονται… επικίνδυνα!

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 2-2: «Αυτοκτονία» στο φινάλε με τα play off να απομακρύνονται… επικίνδυνα!

Μπορεί ο Αστέρας να έκανε την ανατροπή, όμως ο Παναιτωλικός είχε τον τελευταίο… λόγο στην αναμέτρηση, «πληγώνοντας» εντός έδρας τους Αρκάδες (2-2, 19/02). Πλέον το κυνήγι της «6αδας» να φαντάζει... βουνό.

Πολύ σκληρός για να… πεθάνει ο Παναιτωλικός, «χτύπησε» στις καθυστερήσεις τον Αστέρα και του έκοψε τα… φτερά της «6αδας» (2-2, 19/02). Η Λαμία πλέον παραμένει στο +4 και με την ισοβαθμία δικιά της, το έργο των Αρκάδων έχει εξελιχθεί σε… επικίνδυνη αποστολή.

Σπουδαία ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους από νωρίς, με τον Ντίαζ να μην καταφέρνει στο 3ο λεπτό να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση.

Ο Αστέρας απάντησε με δύο απανωτά σουτ των Μπαρτόλο (10’) και Καλτσά (11’). Κανένα από τα δύο όμως δεν βρήκε εστία.

Ο Παναιτωλικός τελικά βρήκε το γκολ στο 42ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Ντίαζ εκμεταλλεύτηκε το παιδικό λάθος του Γιαμπλόνσκι και αφού έκλεψε την μπάλα έκανε το 1-0.

Άμεση απάντηση από τον Αστέρα, με τον Μιριτέλο να σκοράρει με κεφαλιά, δευτερόλεπτα πριν την λήξη του ημιχρόνου, για το 1-1. Γκολ ξανά για τον Μιριτέλο, με τον Αργεντινό να φτάνει τα συνολικά 11 στο πρωτάθλημα.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 65ο λεπτό, όταν ο Καλτσάς με εκτέλεση φάουλ, βρήκε τον Τζουκάνοβιτς μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με τον 37χρονο αμυντικό να σημειώνει το 2-1.

Ο Οικονόμου όμως ήταν αυτός που… σκότωσε τον Αστέρα στις καθυστερήσεις. Ο αμυντικός με κεφαλιά «χτύπησε» στο φινάλε και έκανε το 2-2, χαρίζοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.  

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Λύρατζης, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Καλτσάς, Μπαρτόλο, Κρέσπι, Μιριτέλο

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Λιάβας, Οικονόμου, Μπ. Ντούαρτε, Μλάντεν, Τορεχόν, Πέρες, Ντίαζ, Χουάνπι, Καρέλης, Φρεντ Ντουάρτε

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0