Football Talk

ΟΦΗ - Πανσερραϊκός 4-0: Ο Δέλλας το «γύρισε» με το... καλημέρα και με τεσσάρα! (video)

ΟΦΗ - Πανσερραϊκός 4-0: Ο Δέλλας το «γύρισε» με το... καλημέρα και με τεσσάρα! (video)

Το ντεμπούτο του Τραϊνού Δέλλα στον πάγκο του ΟΦΗ ήταν «μαγικό» και συνοδεύτηκε από την καλύτερη εμφάνιση των Κρητικών στη φετινή σεζόν. Με αλλαγμένη ψυχολογία, η ομάδα από το Ηράκλειο «διέλυσε» τον Πανσερραϊκό (19/02, 4-0) εντός έδρας και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα!

Ονειρικό ήταν το ντεμπούτο του Τραϊνού Δέλλα στον πάγκο του ΟΦΗ, καθώς οι Κρητικοί... σκόρπισαν με 4-0 τον Πανσερραϊκό, στο γεμάτο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League!

Με αυτό τον τρόπο, η ομάδα από την Κρήτη, επέστρεψε στις νίκες, έπειτα από περίπου έναν μήνα και έφτασε τους 23 βαθμούς, ενώ παράλληλα, «έπιασε» αυτή του Πάμπλο Γκαρσιά, στην 8η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα 15 λεπτά της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς. Στο 23ο λεπτό, ο Ισέκα συνδυάστηκε άψογα με τον Μπακού και o Βέλγος επιθετικός πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Μάλιστα, μέσα σε λίγα λεπτά και συγκεκριμένα στο 29’, οι Κρητικοί διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν ο Λαμπρόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ριέρα.

Το «μαγικό» 10λεπτο του πρώτου μέρους για την ομάδα από το Ηράκλειο, ολοκληρώθηκε στο 33’, σε ένα σημείο του αγώνα, που ο εξαιρετικός Ισέκα έγραψε το 3-0, έπειτα από μία νέα συνεργασία με τον Μπακού!

Το «κερασάκι» στην... τούρτα του θριάμβου, της ομάδας του Τραϊνού Δέλλα, ήρθε στο 80’, όταν ο Μπακού εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητά του και πλάσαρε υποδειγματικά τον Χοβάν, για το τελικό 4-0. Ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» για τον ΟΦΗ!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων  

ΟΦΗ (Δέλλας): Μπάουμαν, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Λάρσον (46’ Μαρινάκης), Θοράρινσον, Μπάκιτς, Γκαγέγος (81' Γκλάζερ), Τοράλ (61’ Νέιρα), Μπακού, Ριέρα (73' Αποστολάκης), Ισέκα (72' Λουίς Φελίπε).

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάνης, Διαμαντής (46’ Ντάνκερλουϊ), Μπέργκστρεμ, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (46’ Οικονόμου), Ουεντραογκό (46’ Στάικος), Μούργος (46’ Χατζηστραβός), Ουάρντα, Τομάς (66’ Γούλερι), Άλεξιτς. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0