Football Talk

Απολύθηκε ο Γκατούζο από τη Μαρσέιγ: Κορυφαίο αποτέλεσμά του η… νίκη, καμία στο 2024!

Απολύθηκε ο Γκατούζο από τη Μαρσέιγ: Κορυφαίο αποτέλεσμά του η… νίκη, καμία στο 2024!

Παρελθόν από τον πάγκο της Μαρσέιγ αποτελεί από το μεσημέρι της Δευτέρας (19/02) ο Τζενάρο Γκατούζο, μόλις πέντε μήνες μετά την πρόσληψή του.

Πέντε μόλις μήνες παρέμεινε στον πάγκο της Μαρσέιγ ο Τζενάρο Γκατούζο, καθώς ο γαλλικός σύλλογος προέβη στην απομάκρυνση του Ιταλού τεχνικού. Ο Γκατούζο είχε προσληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο και διαδέχθηκε τον Μαρθελίνιο που απολύθηκε από την ομάδα μετά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η κακή αγωνιστική εικόνα της Μαρσέιγ, σε συνδυασμό με τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, συνέβαλαν στο να οδηγηθούν οι δύο πλευρές στο «διαζύγιο». Τελευταία φορά που ο σύλλογος έφυγε με τη νίκη σε αγώνα πρωταθλήματος, ήταν στις 17 Δεκεμβρίου του 2023, όταν επικράτησε της Κλερμόν με 2-1.

Έκτοτε, μετράει έξι ματς χωρίς νίκη, τέσσερις ισοπαλίες (εκ των οποίων οι τρεις με 1-1) και δύο ήττες. Στο πρόσφατο παιχνίδι απέναντι στη Μπρεστ, που ήταν και το τελευταίο του Γκατούζο, η Μαρσέιγ ηττήθηκε με 1-0 (18/02). Πράγμα που σημαίνει, ότι μέσα στο 2024 δεν σημείωσε καμία νίκη σε επίπεδο Ligue 1 και αισίως απομακρύνθηκε από τον πάγκο της ομάδας.

Ο συνολικός απολογισμός του Ιταλού προπονητή αυτούς τους πέντε μήνες είναι εννέα νίκες, οκτώ ισοπαλίες και επτά ήττες σε 24 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0