Football Talk

Τι συμβαίνει με Εμπαπέ και Σίτι; Το συμβόλαιο με τη Ρεάλ και το δημοσίευμα – βόμβα!

Τι συμβαίνει με Εμπαπέ και Σίτι; Το συμβόλαιο με τη Ρεάλ και το δημοσίευμα – βόμβα!

Συμβαίνει κάτι με Μάντσεστερ Σίτι και Κιλιάν Εμπαπέ; Μία «μυστική» συνάντηση και το «φεύγω» στην Παρί!  Αυτό γράφουν εδώ και μερικές ώρες οι Άγγλοι, βασιζόμενοι σε ένα πολύ συγκεκριμένο γεγονός. Λέτε;

Είναι δυνατόν ακόμη και τώρα το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ να μην είναι δεδομένο; Ουδείς μπορεί να πει κάτι τέτοιο μετά βεβαιότητας. Αυτό άλλωστε μας έχει δείξει η ιστορία.

Η πλειοψηφία του φίλαθλου ποδοσφαιρικού κοινού άλλωστε, θεωρεί πως ο Γάλλος θα μεταβεί στη Μαδρίτη και θα υπογράψει στην Ρεάλ, η οποία επιχειρεί να αποσπάσει την υπογραφή του από πέρυσι.

Ωστόσο, ακόμη και αν η Marca καθιστά γνωστούς τους όρους της συμφωνίας, λέγοντας πως το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια πέντε ετών, έχουν προκύψει ορισμένα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τη Μάντσεστερ Σίτι με τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Τι υποστηρίζουν λοιπόν σε αυτή την περίπτωση; Πως εκπρόσωποι του Κιλιάν Εμπαπέ, και όχι η ατζέντης του, συνεπώς άνθρωποι του περιβάλλοντός του, συναντήθηκαν με ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι την προηγούμενη εβδομάδα. Προφανώς, ο λόγος συνάντησης ήταν μία ενδεχόμενη συνεργασία. Και χωρίς να έχει διευκρινιστεί τίποτα για το «ραντεβού» και όσα ειπώθηκαν, μία ημέρα μετά ο Εμπαπέ ανακοίνωσε στην Παρί πως αποχωρεί ως ελεύθερος το καλοκαίρι. Λέτε;

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0