Football Talk

Ναι, έχει συμβεί ξανά: Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό, νίκη στο ποδόσφαιρο, μία ημέρα γεμάτη… Ολυμπιακό! (video)

Ναι, έχει συμβεί ξανά: Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό, νίκη στο ποδόσφαιρο, μία ημέρα γεμάτη… Ολυμπιακό! (video)

Κύπελλο απέναντι στον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ και νίκη στο ποδόσφαιρο; Ναι, ο Ολυμπιακός το έχει κάνει ξανά, προ διετίας, τον Φεβρουάριο του 2022! Μία ημέρα «ερυθρόλευκη» που μεσολάβησαν 700+ ημέρες για να επαναληφθεί στον απόλυτο βαθμό.

Επρόκειτο δεδομένα για μία ημέρα που «βάφτηκε» κόκκινη. Και ο λόγος είναι πάρα πολύ απλός. Διότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει του Παναθηναϊκού και να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ, ενώ η ποδοσφαιρική ομάδα κέρδισε στην Τούμπα με 4-1, στη μεγαλύτερη εκτός έδρας επικράτησή της σε αυτό το γήπεδο, τα τελευταία 24 χρόνια.

Σπουδαίες στιγμές για τον Ολυμπιακό, που πανηγύρισε την δεύτερη κούπα του φέτος στο μπάσκετ, ενώ κατόρθωσε να μειώσει τη διαφορά στη Super League, όντας πλέον στο -5 από την ΑΕΚ.

Ο Μεντιλίμπαρ ξεκίνησε ιδανικά την θητεία του στον Πειραιά, μετρώντας δύο σερί νίκες, αλλά η απορία όλων είναι μία: πότε ξανά έχει συμβεί κάτι ανάλογο; Να πάρει Κύπελλο δηλαδή το μπασκετικό τμήμα και να κερδίσει και ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο, ανεξαρτήτως ποιον έχει απέναντί του.

Το BN Sports έχει την απάντηση. Διότι κάτι ανάλογο έλαβε χώρα ξανά μία διετία πριν. Και για την ακρίβεια, στις 20 Φεβρουαρίου του 2022, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 81-73 τον Παναθηναϊκό στην Κρήτη και τον Γιώργο Πρίντεζη να σηκώνει την κούπα.

Την ίδια ώρα, η ποδοσφαιρική ομάδα έκανε το «χρέος» της στον Βόλο, με προπονητή τον Πέδρο Μαρτίνς. Επικράτησε με 1-0, σκόρερ ο Ματιέ Βαλμπουενά, το γκολ στο 81ο λεπτό!

Αυτή ήταν προφανώς η πιο… ερυθρόλευκη ημέρα πριν την χθεσινή (18/02), με τους φίλους της ομάδας να πανηγυρίζουν στα δύο βασικότερα αθλητικά τμήματα!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0