Football Talk

Ξεκάθαρος ο Λουτσέσκου μετά την ήττα: «Ο Ολυμπιακός ήταν πιο έξυπνος από εμάς και κέρδισε!»

Ξεκάθαρος ο Λουτσέσκου μετά την ήττα: «Ο Ολυμπιακός ήταν πιο έξυπνος από εμάς και κέρδισε!»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ρασβάν Λουτσέσκου, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ξεκάθαρος ο Ρασβάν Λουτσέσκου, μετά το φινάλε της αναμέτρησης και την ήττα του ΠΑΟΚ με 4-1 από τον Ολυμπιακό. Έκανε λόγο για την αμυντική μετάβαση της ομάδας του, τις ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτηκε και το ότι ο ΠΑΟΚ ήταν αφελής.

Αναλυτικά, όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Η εικόνα σήμερα, κρίνεται με βάση το αποτέλεσμα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα σήμερα ήταν πως ήμασταν πολύ αφελείς, αναλογικά με τα 2 γκολ που δεχθήκαμε. Είχαμε φάσεις, δεν τις εκμεταλλευτήκαμε, ενώ ο Ολυμπιακός σκόραρε σε ό,τι έκανε.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε γιατί ήταν πιο έξυπνος από εμάς. Αυτή είναι η εικόνα του σημερινού αγώνα. Νομίζω πως υπήρχαν σημεία που προσπαθήσαμε να πιέσουμε. Θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Τα δύο τελευταία γκολ που δεχόμαστε, είναι σε αμυντική μετάβασή μας. Κυνηγούσαμε την ισοπαλία.

Ο κάθε αγώνας έχει τη δική του ιστορία. Έτσι κρίθηκε η ιστορία αυτού του παιχνιδιού. Δεν χρειάζεται να κάνουμε φιλοσοφία στο ποδόσφαιρο. Στο 1ο ημίχρονο είχαν την υπεροχή. Στο 2ο ήμασταν πιο επιθετικοί. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις καταστάσεις που είχαμε.

Σήμερα δεν ήμασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε δύο στατικές φάσεις. Δεν πρέπει να πετάξουμε ό,τι έχουμε κάνει φέτος. Ας μην υπεραναλύουμε την κατάσταση!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0