Football Talk

Όλα ανοιχτά με τον Τούχελ στην Μπάγερν: Η 3η σερί ήττα, οι δηλώσεις και τα… 4-5 γκολ που ήθελε!

Όλα ανοιχτά με τον Τούχελ στην Μπάγερν: Η 3η σερί ήττα, οι δηλώσεις και τα… 4-5 γκολ που ήθελε!

Όλα ανοιχτά στην περίπτωση του Τόμας Τούχελ στην Μπάγερν Μονάχου, έντονη δυσαρέσκεια από την 3η συνεχόμενη ήττα της ομάδας και τις… δηλώσεις του!

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την Μπάγερν Μονάχου, τίποτα δεν πηγαίνει καλά τη δεδομένη χρονική στιγμή για τον Τόμας Τούχελ στην Γερμανία και κάθε ενδεχόμενο είναι ανοιχτό.

Πόσο μάλλον από την στιγμή που οι Βαυαροί έχασαν από την Μπόχουμ, έμειναν στο -8 από την Μπάγερ Λεβερκούζεν και άκουσαν μετά τον προπονητή τους, τον Τόμας Τούχελ, να προβαίνει σε δηλώσεις που ουδείς κατάλαβε.

Τι είπε λοιπόν και έχει τεθεί ένα πολύ μεγάλο ζήτημα; Το ότι η Μπάγερν έπαιξε καλά, πως το αποτέλεσμα είναι άδικο και για να το τεκμηριώσει, αποφάσισε να αναφερθεί στα expected goals.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός προπονητής είπε:

«Η ήττα είναι άδικη για εμάς, όλα ήταν εναντίον μας. Φτάσαμε στο 3.4 στα expected goals, θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει τέσσερις, πέντε και έξι φορές. Είχαμε τόσες κλασσικές ευκαιρίες. Κυριαρχήσαμε, το ματς μας… γλίστρησε από το πουθενά!»

Όλα αυτά φυσικά δεν άρεσαν στους φίλους της ομάδας, αλλά και στη διοίκηση, με το ενδεχόμενο απομάκρυνσής του να είναι «ανοιχτό». «Φόβοι» στις τάξεις των φίλων της Λίβερπουλ, σε περίπτωση που αυτό γίνει πράξη και η Μπάγερν στραφεί στον Τσάμπι Αλόνσο!

 

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0