Football Talk

Ξανά στο ίδιο γήπεδο: O Λιούμπισιτς ανοίγει λογαριασμό με την ΑΕΚ, με μία… σύμπτωση! (video)

Ξανά στο ίδιο γήπεδο: O Λιούμπισιτς ανοίγει λογαριασμό με την ΑΕΚ, με μία… σύμπτωση! (video)

Πηδά ψηλότερα από όλους, βρίσκει την μπάλα με το κεφάλι και την στέλνει στα δίχτυα της Κηφισιάς. Ο Λιούμπισιτς ανοίγει λογαριασμό στην Ελλάδα και σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα της ΑΕΚ. Μία τρομερή σύμπτωση συνοδεύει πάντως, την εν λόγω ιστορία…

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εξελίχθηκε η αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Super League για την ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς και καλωσόρισε ιδανικά τον κόσμο της στην OPAP Arena, μετά από 76 ημέρες.

Ωστόσο, η κορυφαία στιγμή της συνάντησης έλαβε χώρα στο 90ο λεπτό. Όταν ο Λιούμπισιτς πήδηξε ψηλότερα από όλους, πήρε την κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι, άνοιξε λογαριασμό με την «Ένωση», σε ένα γκολ που περιλαμβάνει μία… σύμπτωση. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πως είναι το πρώτο του μετά τον Αύγουστο. Τότε, είχε σκοράρει στην OPAP Arena, απέναντι στην ΑΕΚ, με τη φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Τώρα, άλλαξε χρώματα, έβαλε τα κιτρινόμαυρα και βρίσκει δίχτυα και πάλι στην OPAP Arena, κάνοντας όμως το γήπεδο να πανηγυρίζει… Άρρηκτα συνδεδεμένα δηλαδή το τελευταίο γκολ του Λιούμπισιτς με την φανέλα της Ντιναμό και το πρώτο του με αυτή της ΑΕΚ!


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0