Football Talk

Μπόχουμ- Μπάγερν 3-2: «Πανωλεθρία» για τους Βαυαρούς, το πρωτάθλημα... πλησιάζει στη Λεβερκούζεν! (video)

Μπόχουμ- Μπάγερν 3-2: «Πανωλεθρία»  για τους Βαυαρούς, το πρωτάθλημα... πλησιάζει στη Λεβερκούζεν! (video)
Νέο σοκ για την Μπάγερν, που ηττήθηκε και στο Μπόχουμ (3-2) και βλέπει τη σεζόν της να... κρέμεται από μια κλωστή!
Στο 14ο λεπτό, ο Μουσιάλα «άνοιξε» το σκορ για την Μπάγερν στην έδρα της Μπόχουμ, με εντυπωσιακή προσπάθεια. Διείσδυσε στη μεγάλη περιοχή, το πρώτο σουτ του βρήκε στα σώματα, αλλά το δεύτερο, μετά από πάσα του Γκορέτζκα, «καρφώθηκε» στον ουρανό των διχτύων. Ο 20χρονος σταρ της Μπάγερν σκόραρε μετά από περισσότερο από ένα μήνα «ανομβρίας».

Το ματς διακόπηκε στο 21ο λεπτό, καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν μπαλάκια του τένις στον αγωνιστικό χώρο ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Στη συνέχεια, είδαν την ομάδα τους να πραγματοποιεί μια εκπληκτική ανατροπή, με Ασάνο στο 38΄και Σλότερμπεκ στο 44΄!

Προτού καν συμπληρωθούν δέκα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, στο 54΄, το παιχνίδι διεκόπη εκ νέου με παρέμβαση των οπαδών, για άλλα εννιά περίπου λεπτά.

Η Μπάγερν εξάντλησε το μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου, έχοντας την κατοχή της μπάλας, αλλά όχι σημαντικές ευκαιρίες, ενώ τα χειρότερα δεν είχε έρθει ακόμα για τους Βαυαρούς.

Στο 77΄, ο Ουπαμεκανό υπέπεσε σε πέναλτι, αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, και αποβλήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά την απευθείας κόκκινη που είδε μεσοβδόμαδα στη Ρώμη κόντρα στη Λάτσιο. Ο Στόγκερ το εκτέλεσε εύστοχα, και... στρίμωξε την Μπάγερν στα σχοινιά. 

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Τόμας Τούχελ ήταν να μειώσει σε 3-2 στο 89΄ με τον Χάρι Κέιν. Η Μπάγερν έμεινε στο -8 από την κορυφή και βλέπει πλέον το «τρένο» του πρωταθλήματος να απομακρύνεται.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0