Football Talk

Αφήστε την Τζιρόνα να το… πιστεύει ακόμη: «Γκέλα» η Ρεάλ στο Βαγιέκας – Η βαθμολογία της La Liga! (video)

Αφήστε την Τζιρόνα να το… πιστεύει ακόμη: «Γκέλα» η Ρεάλ στο Βαγιέκας – Η βαθμολογία της La Liga! (video)

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ράγιο Βαγιεκάνο η Ρεάλ Μαδρίτης. Έμεινε στο 1-1, παρότι προηγήθηκε και απέχει έξι βαθμούς από την Τζιρόνα, με παιχνίδι περισσότερο. Τεράστια η πρόκληση για τους δεύτερους της βαθμολογίας, παίζουν εκτός έδρας με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο. Προσπάθησε, ήταν καλύτερη, αλλά κάποια στιγμή θα έκανε την εμφάνισή της και η κούραση.

Απολύτως λογικό, αν σκεφτεί κανείς τις απουσίες που «ταλανίζουν» τη δεδομένη χρονική στιγμή τον Κάρλο Αντσελότι. Προηγήθηκε απέναντι στην αντίπαλό της μάλιστα, με τον Χοσέλου στο 3ο λεπτό.

Ωστόσο, η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον Τόμας να ισοφαρίζει στο 27’, με την 29η τελική του στη φετινή σεζόν. Πρώτο του γκολ φέτος και το παιχνίδι στα ίσα. Από εκεί και πέρα, η Ρεάλ είχε τις στιγμές της, κατέγραψε τρεις ακόμη εντός εστίας τελικές προσπάθειες, αλλά δεν τα κατάφερε.

Το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι τέλους και κάπως έτσι, ανέβηκε στους 62 βαθμούς, με την Τζιρόνα να έχει 56 με παιχνίδι λιγότερο. Αντιμετωπίζει την Αθλέτικ Μπιλμπάο σε 24 ώρες από… τώρα. Έχει προφανώς κάθε δικαίωμα να πιστεύει πως αν κερδίσει, για πρώτη φορά στην ιστορία της σε αυτό το γήπεδο, όλα είναι ανοιχτά!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0