Football Talk

Λάτσιο-Μπολόνια 1-2: Με υπογραφή Ζίρκζι «ζωντανεύει» το όνειρο του Champions League! (video)

Λάτσιο-Μπολόνια 1-2: Με υπογραφή Ζίρκζι «ζωντανεύει» το όνειρο του Champions League! (video)

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Serie A, η Μπολόνια (με δράστη τον Ζίρκζι) έφυγε με σπουδαίο διπλό από το Ολίμπικο και κάνει όνειρα τετράδας. Προηγήθηκε η Λάτσιο, αλλά το «μυαλό» της βρισκόταν στον επαναληπτικό του Μονάχου. Πρώτη νίκη εδώ και δώδεκα χρόνια στη Ρώμη για την ομάδα του Μότα!

Η Λάτσιο έχοντας ώθηση από την σπουδαία νίκη – προίκα πρόκρισης επί της Μπάγερν στο Champions League, υποδέχτηκε την πολύ καλή, τη φετινή σεζόν, Μπολόνια του Τιάγκο Μότα. Οι «λατσιάλι» αν και κυριάρχησαν ολοκληρωτικά στο πρώτο μέρος, έχοντας κατακυρωμένο γκολ (Ίσακσεν 18’) ακυρωμένο  γκολ (Ιμόμπιλε 13’) και πολλές φάσεις, εντούτοις είδαν ένα λάθος του πολύ σταθερού Προβεντέλ να τους προδίδει και να προσφέρει τέρμα ισοφάρισης στους φιλοξενούμενους, με τον Ελ Αζούζι στο 40’.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα των «ροσομπλού» βελτιώθηκε αισθητά καθώς εκμεταλλεύτηκαν την πτώση στον αγωνιστικό ρυθμό της Λάτσιο και τις αλλαγές του Σάρι, φτάνοντας σε ένα γκολ ανατροπής με σκόρερ, ποιον άλλον, τον Τζόσουα Ζίρκζι, ο οποίος σκόραρε στο 79’ με γυριστό σουτ στην κίνηση. Πραγματικά όμορφο τέρμα.

Το 2-1 παρέμεινε, με τη Μπολόνια να πανηγυρίζει μία ακόμη πολύτιμη νίκη, διευρύνοντας και μικρό της σερί, το οποίο πλέον απαριθμεί στις τέσσερις συνεχόμενες νίκες και εμφανίζεται αποφασισμένη να διεκδικήσει τις ελπίδες της (μέχρι τέλους) για συμμετοχή στο Champions League της επόμενης χρονιάς, ούσα ισόβαθμη στην τέταρτη θέση με την Αταλάντα, η οποία όμως έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης:

Λάτσιο (Μ. Σάρι): Προβεντέλ, Λατσάρι (77’ Πελεγκρίνι), Πάτρικ (11’ Καζάλε), Γκίλα, Μάρουσιτς, Γκεντουζί, Κατάλντι, Αλμπέρτο (77’ Καμάντα), Ίσακσεν (65’ Πέδρο), Άντερσον, Ιμόμπιλε (65’ Καστεγιάνος)

Μπολόνια (Τ. Μότα): Σκορούπσκι, Πος, Μπεουκεμά, Λουκουμί, Κρίστιανσεν (85’ Καλαφιόρι), Ελ Αζούζι (73’ Έμπισερ), Ορσολίνι (85’ Λυκογιάννης), Φαμπιάν (72’ Ουρμπάνσκι), Φέργκιουσον, Σαλεμάκερς (72’ Εντόι), Ζίρκζι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0