Football Talk

Τρία χρόνια αργότερα, η ίδια φάση: Ο Καρλίτος δεν «πλήγωσε» τη Λαμία στη Λεωφόρο, αλλά τον Παναθηναϊκό! (video)

Τρία χρόνια αργότερα, η ίδια φάση: Ο Καρλίτος δεν «πλήγωσε» τη Λαμία στη Λεωφόρο, αλλά τον Παναθηναϊκό! (video)
Τρία χρόνια αργότερα. Στο ίδιο γήπεδο, στην ίδια εστία, αλλα σε διαφορετικό «στρατόπεδο» και με διαφορετική κατάληξη. Ο Καρλίτος «πλήγωσε» τον Παναθηναϊκό και έβαλε το «λιθαράκι» του, στο σπουδαίο αποτέλεσμα της Λαμίας

Ο Καρλίτος επέστρεψε στη Λεωφόρο και... πλήγωσε τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ανοίγοντας το σκορ για τη Λαμία.

Το εν λόγω γκολ, ήταν αυτό που... άνοιξε και το δρόμο, για ένα μεγάλο αποτέλεσμα της ομάδας από τη Φθιώτιδα στο Απόστολος Νικολαΐδης, ενώ ήταν και το 10ο στη σεζόν για τον 33χρονο φορ.

Πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Καρλίτος επιχείρησε να πετύχει ένα τέτοιου είδους τέρμα. Πριν από περίπου τρία χρόνια, ο ίδιος είχε επιχειρήσει κάτι ανάλογο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία! Ο Καρλίτος είχε μπει στην περιοχή (τότε από τη δεξιά πλευρά), τα είχε... βάλει με πέντε ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων, ωστόσο το σουτ που είχε επιχειρήσει, είχε σταματήσει στον Επασί.

Εν τέλει, εκείνο το ματς είχε λήξει 0-0, με την Λαμία να παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας. Κάτι ανάλογο συνέβη και το βράδυ της 17ης Φεβρουαρίου του 2024. Αυτή τη φορά, ο Καρλίτος βρισκόταν στο αντίπαλο «στρατόπεδο» και με μία όμορφη ενέργεια... καρμπόν, με αυτή που είχε πραγματοποιήσει τρία χρόνια πριν, στην ίδια εστία, βρήκε τρόπο να σκοράρει και να βάλει σε θέση... οδηγού τους Φθιώτες!



Πρόκειται για ένα... παιχνίδι της «μοίρας», στο οποίο συμμετείχαν ο Παναθηναϊκός, η Λαμία και ο Καρλίτος. Βέβαια, κοινός παρανομαστής στις δύο φάσεις είναι το γεγονός πως στο φινάλε, «πληγώθηκε» το «τριφύλλι» και οι «κυανόλευκοι» πανηγύρισαν.  

Δείτε στο 2:31 τη φάση: 



Γιώργος Καπουκάκης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0