Football Talk

Νάπολι - Τζένοα 1-1: Έχασε τα... άχαστα και «σώθηκε» από τον Ενζονζέ!

Νάπολι - Τζένοα 1-1: Έχασε τα... άχαστα και «σώθηκε» από τον Ενζονζέ!
Η Νάπολι δεν ήταν αποτελεσματική απέναντι στη Τζένοα και «γλίτωσε» το κάζο (1-1 τελικό), από το... σωτήριο γκολ του Ενζονζέ, στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Serie A

Η Τζένοα κρατούσε στα... χέρια της μία τεράστια νίκη, μέσα στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ωστόσο η Νάπολι «σώθηκε» από τον Ενζονζέ στο φινάλε, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες (1-1), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Serie A.  

Με αυτό τον τρόπο, οι «παρτενοπέι» έφτασαν τους 36 βαθμούς και βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας, την ίδια στιγμή που η ομάδα του Τζιλαρντίνο, έχει 30 βαθμούς και είναι 12η στη σχετική κατάταξη. 

Οι γηπεδούχοι δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στο πρώτο μέρος και στο 47’ τιμωρήθηκαν από τον Φρέντρουπ, ο οποίος με ένα υποδειγματικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μερέτ, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους!
 

Έπειτα από αρκετές ευκαιρίες, η ομάδα του Ματσάρι έφτασε στην ισοφάριση, με τον Ενζονζέ στο 90’. Μάλιστα, η Νάπολι πίεσε και για την ανατροπή, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ωστόσο δεν κατόρθωσε να πετύχει κάποιο άλλο γκολ και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

Νάπολι (Β. Ματσάρι): Μερέτ, Μαζόκι (66’ Ολιβέρα), Όστιγκαρντ (46’ Νάταν), Ραχάνι, Ντι Λορέντζο, Λομπότκα, Τραορέ (59’ Λιντστρομ), Ανγκισά, Κβαρατσχέλια, Πολιτάνο (59’ Ενζονζέ), Σιμεόνε (76’ Ρασπαντόρι).

Τζένοα (Α. Τζιλαρντίνο): Μαρτίνες, Βάσκες, Μπάνι, Ντε Βίντερ, Μπάντελ, Φρέντρουπ, Μεσίας (75’ Μαλινόφσκι - 91' Στρούτμαν), Μαρτίν, Σαμπέλι (92' Σιταντίνι), Γκούντμουντσον (83’ Βιτίνια), Ρετέγκι (75’ Εκούμπαν).  


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0